Milomir Marić sve šokirao: Glavne ubice u regionu dolaze iz Republike Srpske, centar za obuku nalazi se u Bratuncu!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Kontroverzni urednik Happy televizije Milomir Marić šokirao je javnost izgovorivši u jutarnjem programu da u Bratuncu postoji centar za obuku i da glavne ubice, koje haraju regionom i Evropom, dolaze iz Republike Srpske.

Marić je ovu konstataciju izgovorio dok se bavio temom razuzdanog krimi derneka u Bijeljini i hapšenjem starlete Tijane Ajfon.

Navodeći činjenice oko policijske akcije koja je "pokvarila" zabavu, Marić je rekao da je "Tijana Ajfon sa četiri svoje saradnice kao Mata Hari prešla Drinu i da je policija našla velike količine oružja i droge".

Međutim, dodao je i da postoji velika sumnja da su eskadroni smrti iz Republike Srpske - djeca koja su bila u nižim razredima osnovne škole za vrijeme posljednjeg rata.

- Djeca koja su se sada odmetnula i vjeruje se da su glavne ubice koje dolaze iz Republike Srpske. Ima jedan centar za obuku u Bratuncu. Očigledno je da su ovi ljudi došli iz neke akcije, da li iz Ukrajine ili Atine ili neke druge evropske prijestonice i da je Tijana Ajfon prešla preko Drine sa svoje četiri Amazonke da pomogne tim ljudima na odmoru nakon povratka sa žestokih akcija. Prenosi Depo.ba

Video možete pogledati ovde:

MILOMIR MARIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM: "Glavne ubice u regionu i Evropi dolaze iz Republike Srpske"

null

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano