Mlada bolničarka pronađena mrtva u stanu nakon posla
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Mlada bolničarka Šarlot Koup iz Velsa nađena je mrtva u svom domu. Ona je na društvenim mrežama ranije rekla da je "posvetila sve vrijeme koje je provela na poslu pomažući onima kojima je najpotrebnije u ovom teškom vremenu".
Foto: Instagram

 

Imala je 23 godine i tek je dvije godine radila u ambulanti, a nađena je mrtva nakon što se vratila sa posla u ponedjeljak.

Samo nekoliko dana ranije na društvenim mrežama je apelovala na ljude da ostanu u svojim kućama i pohvalila svoje kolege.

"Život je grozan trenutno. Nedostaje mi moja porodica, nedostaju mi treninzi, nedostaje mi sloboda. Ali moram ostati pozitivna, posvećujem sve vrijeme u ambulanti kako bih pomogla onima kojima je potrebno sa mojim sjajnim kolegama. Budite bezbjedni i molim vas ostanite kod kuće", rekla je ona.

Kolege su pohvalile njen rad, pa čak i prikupljale novac za njenu sahranu.

"Veoma ponosna bolničarka koju su svi obožavali, nosila je težinu svijeta na svojim malim ramenima predugo u tišini", rekao je za nju kolega Konor Kvin, prenosi "Telegraf.rs".

Life sucks right now ey. I miss my family. I miss weightlifting/training, I miss the freedom. But have to stay positive, dedicating all my time on the ambulance to help others in need at this time with my amazing colleagues. ❤️Stay safe everyone, please stay at home ❤️

230 Likes, 31 Comments - Charl ❤️🌈 (@charlottelouisecope) on Instagram: "Life sucks right now ey. I miss my family. I miss weightlifting/training, I miss the freedom. But..."

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano