Mnoštvo promjena u novom Patch-u Lige.
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Dvadeset heroja League of Legends-a uskoro će dobiti malo ljubavi na Riftu.

 

Direktor dizajna  igre Mark “Scruffy” Yetter iznio je cjelokupan spisak promjena za patch 10.25, koja bi trebala biti objavljena sljedeće sedmice. Duži pregled je okviran i ne nudi mnogo detalja, ali vidjeti nedovoljno uspješne heroje poput Lee Sina, Yasua i Yonea, uvrštene  na spisak je definitivno  dobar znak.

 

Lee Sin jedan je od najpopularnijih heroja Lige, ali masovna promjena sistema item-izacije nije mu bila naklonjena. Slijepi monah ne može farmati tako brzo niti tenkati kao njegovi matchup-i iz Bami's Cinder edicije, a trenutno prejaki heroji poput Kayna, mogu ga potpuno uništiti u džungli. Uz malo ranog prisustva, sporog ćišćenja i nedostataka u  late game-u, Lee-u će trebati puno promjuena. "Riot" će možda htjeti povećati neke base statove ili unijeti više snage u njegove ability-e, pogotovo jer je njegov build path nije još uvijek jasno definisan.

I "Riot" je poradio  na podešavanju  Yasuo-ovog i Yone-ovog pasivnog sistema da bi se što bolje uklopili u novu metu . Čini se da to ipak nije bio slučaja jer su nakon patch-a  10.23, oba heroja dobila mogućnost crit chance-a iznad 100% u bonus AD kako ne bi imali protraćene statistike, ali ta promjena se ne koristi optimalno.

 

Budući da "Riot" takođe planira promjene za nekoliko crit item-a, Yasuo i Yone mogu se dramatično poboljšati u patch-u 10.25.

Uz Lee-a, nekoliko drugih džunglera također dobija buff, uključujući Warwicka, Wukonga u džungli, Rengara, Karthusa, Nidalee, Gragasa i Iverna. Anivia, Pantheon kao  top lane-r, Talon, Lulu, Taliyah, Twitch, Mordekaiser, Qiyana, Nasus i Seraphine kao  mid lane-r takođe bi trebali dobiti poboljšanja.

 

"Riot" će vjerojatno sutra pružiti detaljnije informacije o novom patch-u.

 

Izvor: Dotesports.com

Autor: Noctiis

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: