"MOGU SAMO POPA DA MU PLATIM, A NE VOŽNJU"! Taki otkrio šta će reći Janjušu , a OVO je USLOV za Maju
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Otac Maje Marinković, Taki, oglasio se i komentarisao aktuelna zbivanja u rijaliti programu "Zadruga". Na emotivan način, Taki  je rekao kako mu nije lako da gleda svoju naslednicu kao ljubavnicu, kao i da smatra da je ona izmanipulisana od strane oženjenog zadrugara Marka Janjuševića Janjuša. Taki je istakao i kako smatra da od veze Maje i Janjuša van rijalitija - nema ništa!

- Pravo da kažem, ja sam utrnuo što bi naše bake rekle. Od Maje i Janjuša neće biti ništa, vidim da se on ograđuje, vidim da je pričao Ivani Šopić isto što i Maji. On igra igru. Nije njemu Maja rasturila brak, nego Ivana Šopić. I on ima ćerku kod kuće, da li on misli da neće Bog to da mu vrati? Imaš žensko dete, a lažeš, mažeš - rekao je Taki.

U jednom od razgovora Maje i Janjuša bilo je i priče o njegovom vozačkom ispitu, kao i ko će da plati polaganje istog. Čak se spominjao i Taki koji istkao da Janjušu može da plati samo popa.

 Ja mogu samo da mu platim popa, kakav vozački ispit da mu ja platim?! Šta je radio čovek 35 godina, pa sad nema položen vozači ispit. On je čovek promašio svet. On živi neki svoj život. Samo neka mu je daleko lepa kuća. On gleda snimak svoje ćerke, ona govori: "Tata, volim te" i on ništa. On ide posle toga i grli i ljubi Maju, ja to ne mogu da skontam šta se dešava. Ja mislim da on igra igru. On je samoživ čovek. Ja ovo pričam kao roditelj. On Kariću kao najbolji prijatelj, a ovamo sa Ivanom Šopić! On je tvoj prijatelj, skloni se od te devojke. On niti je prijatelj, niti je muž, niti je otac... On je najobičnija sprdačina. Maja se samo izblamirala - priča Taki.

 

Domaće medije je zanimalo i šta će Taki reći Janjušu kada ga bude sreo, nakon njegovog izlaska iz "Zadruge". Ipak, Majin otac je stava da Janjušević neće imati hraborsti njemu da priđe, a onda je istakao i kako svojoj ćerki ne želi da pravi probleme.

- Šta da mu kažem kad ga sretnem? Rekao bih mu: "Beži od mene bre klošarčino u p*zdu materinu!", gde on sme meni da priđe. Ovako samo mogu ćerki da napravim problem. To ne dolazi u obzir, to ne priliči meni, da dolazi policija... Samo bih naškodio svom detetu ako bih neku glupost uradio - govori Taki.

izvor:https://www.srbijadanas.com/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: