"Moju ženu je to povredilo i dan-danas mi zamera" Kristijan Golubović otkrio da mu supruga nikad nije prešla preko Stanije! (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Ne može da zaboravi.

Tokom ovog utorka uživali ste u emisiji "Amidži šou", a gosti Ognjena Amidžića bili su novi učesnici "Zadruge 4" Miki Đuričić i Kristijan Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su pričali i za emisiju "Premijera", a Kristijan je priznao kako mu je bilo kada je prvi put otkad je napustio zatvor video svoju ženu i ćerku.

Najskuplja je sloboda, nema cenu, sloboda je sve. U slobodi možete sve da radite, da se ponašate kako vi hoćete, s tim da su posledice i u dobrom i u zlu zna se kakve. Zagrlila me je i pustili smo suzu, ćerka je malo drhtala - rekao je Golubović.

Miki je, sa druge strane, otkrio da se neće šlihtati Kristijanu u "Zadruzi", već da će mu uvek reći šta zaista misli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam uvlakač, već vidim da će tamo svi da mu se šlihtaju. Kad je u pravu, ja ću da mu kažem da je u pravu, a kad se ne slažem sa njegovim izlaganjem reći ću mu, on bi se razočarao oko mene ako mu ne bi rekao šta mislim - naveo je Miki.

Golubović je otkrio da mu njegova supruga nikada nije oprostila odnos sa Stanijom Dobrojević.

Meni je lično nebitna osoba, moju ženu je povredilo to što smo se valjali po krevetu, ja sam se sprdao i pravio šou. Žena mi i dan-danas zamera to. Šta može da mi kaže, oženjen u crkvi, imamo dete, žena sa 28 godina izgubila nevinost sa mnom i rodila mi predivno dete. Ona meni nije oprostila neku prevaru, nego mi je oprostila i istolerisala to što sam se ja sa njom tamo mešetario - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko ste propustili da pogledate ovo izdanje "Premijere" to možete učiniti u nastavku.

Emisija/Premijera 27.05.2020/CELA EMISIJA

null

Izvor : Pink.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano