MUK U HAJDUKOVU, PORODICA ZAVIJENA U CRNO: Sin (12) izdahnuo usled kobne igre, sestrice ne mogu da shvate kako bate više nema
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Porodica još ne može da shvati da je izgubila jedinog sina, baka po majci drži dve mlađe devojčice za ruke, i kaže nam da je teško objasniti, posebno njima dvema, šta se to dogodilo

 

SUBOTICA - Selo Hajdukovo nadomak Subotice, danas žali za mališanom D.K. (12) koji je juče ujutro oko deset sati preminuo, tragično završivši igru koju je započeo, vezujući plastične konopce jedan za drugi, a zatim oko svog vrata.

Uzica se zapetljala i kako se još uvek pretpostavlja, dete nije moglo da se izvuče iz omče. Tako su ga juče u prepodnevnim satima našli roditelji, u pomoćnoj prostoriji kuće, gde su živeli.

FOTO: N.H.

Porodica još ne može da shvati da je izgubila jedinog sina, baka po majci drži dve mlađe devojčice za ruke, i kaže nam da je teško objasniti, posebno njima dvema, šta se to dogodilo i kako njihovog bate više nema. Bol je u bakinom i roditeljski glasu, u kući i dvorištu tuga.

Komšije su obzirne, kažu da je dečak išao u školu, da je bio dobro dete, a porodica radna i domaćinski kuća.

- Brinuli su o svojih troje dece, majka Sandra i otac Kristijan sve su im obezbedili. Dečak je bio školarac, već se trudio i da pomogne ocu, koji ima limarsku firmu i trudi se da sve obezbedi porodici. Majka je vredna žena, brine o svima. Šta je bilo u glavici deteta, da li neki film ili ko zna šta, ne znamo, ali tuga je ogromna za sve i dugo će trajati, kaže prvi komšija do kuće tuge.

Telo dečaka je poslato na obdukciju, na Institut u Novi Sad, i tek će se posle obdukcije znati način kako je dete sebe udavio plastičnim uzicama.

To smo nezvanično saznali iz izvora bliskih tužilaštvu, a policija je zaKurir potvrdila da dečak preminuo i da je za slučaj nadležno Više tužilaštvo.

(Kurir.rs/N. H.)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: