MUŠKARAC (50) ZAVŠRIO U BOLNICI POSLE INTIMNOG ODNOSA! Preti mu AMPUTACIJA polnog organa - evo gde je pogrešio!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UNakon što je preterao sa trajanjem intimnog odnosa, preti mu amputacija polnog organa.

Muškarac (50) nalazi se u teškom stanju u bolnici u Italiji nakon što je imao intimni odnos. Nemac i njegova supruga imali su "ludu noć" jer su odlučili da popiju opasnu vrstu droge i kako kažu, intimni odnos je trajao skoro 24 sata. Strani mediji prenose da se čovek osećao loše i da se pojavio u bolnici "Misericordia" ranije ovog meseca.

Njegovo stanje opisano je kao "ozbiljno", a trenutno se nalazi na odeljenju intenzivne nege. Kako se navodi, imao je septički šok koji je uzrokovao nekrozu polnog organa i skrotuma. Septički šok je specifično stanje u organizmu koje nastaje kao komplikacija sepsom. Sepsa nastaje kada odbrambeni, imunski sistem, umesto da kontroliše infekciju, dovodi do oštećenja sopstvenih tkiva i organa.

Inače, prošlog meseca, u Italiji je objavljeno da je jedan hirurg, nakon što je pacijentu amputirao polni organ zbog nepostojećeg tumora, optužen za nanošenje teških povreda neimenovanom pacijentu u Toskani 2018. godine. Muškarac (68) zahteva odštetu od 400.000 evra.

Pacijent je rekao da je pretrpeo "vrlo ozbiljnu štetu" i da zaslužuje nadoknadu za fizički gubitak, kao i za psihičku traumu kroz koju je prošao. Rečeno je da je hirurg koji je izveo operaciju vrlo cenjen, ali više ne radi u bolnici u Toskani, kao i da se preselio u Milano.

(MONDO)
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: