Muške lutke koje se ne umaraju uskoro bi mogle zamijeniti muškarce (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UMuškarci će uskoro postati suvišni u spavaćoj sobi, bar za neke žene, jer bi ih možda mogli zamijeniti roboti koji će korisnicama moći priuštiti vrhunsko seksualno zadovoljstvo. "Seks roboti" su se na slobodnom tržištu pojavili prije nekoliko godina i u posljednje vrijeme sve su popularniji.

Muškarci bi uskoro mogli biti zamijenjeni robotima koji će ženama moći pružiti vrhunsko seksualno iskustvo, piše Disclose.

Međutim, i same lutke za zabavu više nisu kao što su nekad bile. Real Doll je kompanija koja je promijenila percepciju ljudi kada je riječ o lutkama za pružanje seksualnog zadovoljstva, a sada kompanija radi na stvaranju lutki "muškog spola".

Iz kompanije Real Doll izjavili su da seks lutka može pružiti zadovoljstvo kao i živi partner, dok je u stanju ostvariti čak i verbalnu komunikaciju. To može značiti da će žene zajedno s lutkom moći i razgovarati prije, tokom i nakon seksa. Muške lutke će biti programirane jedinstvenim razgovorima, a svaka će imati svoju priču.

Gabriel, kako je nazvana ova serija robota, može imati odnos cijelu noć ako je potrebno, jer ne pati od problema vezanih za seksualne performanse kao što se to desi pojedinim muškarcima.

 

Making The World's First Male Sex Doll | Slutever

In Slutever, VICE's resident sexpert Karley Sciortino explores the mysterious labyrinth of human sexuality and checks out the various ways that people around...
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: