Na korona zabavi kod Kurzovog prijatelja služeni kokain, ekstazi i marihuana!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Prema pisanju austrijskih medija, u petak navečer policija je dobila dojavu o zabranjenoj rođendanskoj zabavi koja se odvijala u restoranu DOTS u Brunennhofu, a koji je u vlasništvu austrijskog "kralja sushija" Martina Hoa, inače bliskog prijatelja kancelara Sebastiana Kurza.

Na derneku je bila 21 osoba, a u restoranu je policija zatekla i dva kuhara koji su pripremali hranu. Na meniju su bili i kokain, ekstazi i marihuana, piše Heute.

Navodno je za ovaj rođendan slavljenik objektu iskeširao 5.000 eura, no ostalo je nepoznato ko im je dozvolio i pod kojim uslovima da slave u ovom objektu, jer su svi objekti zatvoreni zbog pandemije koronavirusa do 15. maja.

"Danas mi je rođendan. Htio sam napraviti zabavu za svoje prijatelje kojih nije trebalo biti više od desetak. No svaki od njih je poveo pratnju, nisam ih mogao vratiti nazad", izjavio je slavljenik policiji, dodavši da već četiri godine koristi kanabis i kokain.

Izjavio je i da zarađuje dovoljno novca te da se ne bavi preprodajom ilegalnih supstanci. Svim prisutnim napisane su kazne za posjedovanje droge, ali i za kršenje pravila koja se odnose na prevenciju širenja koronavirusa.

Martin Ho je vlasnik restorana DOTS, kluba Pratersauna, hotela La Petite Ivy te je vlasnik linije gotove svježe hrane. Zapošljava oko 250 ljudi. Veliki je prijatelj kancelara Sebastiana Kurza.

Ovo nije prvi prvi put da Hoa povezuju s kokainom. Nakon izbora 2017. godine Sebastian Kurz je slavio pobjedu skupa s urednikom jednih novina, dvije mlade dame te još jednom osobom i tada je Ho u posebnoj sobi, koja stoji na raspolaganju odabranim gostima, jednom od prisutnih ponudio kokain.

Izvor: Klix.ba

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: