Najbolji način za online zaradu! Novo 2020 Provjereno!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UU doba digitalizacije na internetu postoji sve više načina za online zaradu. Ipak, do danas najbolji način da zaradite realan novac na internetu je blog/portal. Crni Bombarder omogućava svim autorima, novinarima i svima koji žele i vole da pišu da počnu zarađivati od svog rada! 

U doba digitalizacije na internetu postoji sve više načina za online zaradu. Ipak, do danas najbolji način da zaradite realan novac na internetu je blog/portal. 

Registracija je potpuno besplatna i dostupna svima, autori mogu koristiti lične ili anonimne podatke prilikom kreiranja profila. 

Kako naš sistem funkcioniše?

Portal Crni Bombarder je osmišljen i pokrenut kao portal gdje će autori imati potpunu slobodu govora i automatizovano moći da zarade za svoj rad. 

U moru portala sa "clickbait" sadržajem, kao i "nemoralnim" sadržajem, isplivava Crni Bombarder! Naš moderatorski tim neće tolerisati ovakav sadržaj. Čitaoci to ne zaslužuju, želimo da napravimo web portal za sve! 

Korisnicki panel

Kako početi zarađivati ?

Dakle kao što smo rekli, potrebno je da se registrujete i krenete pisati. 

Napišite sadržaj na bilo koju temu iz naših kategorija(Ukoliko ne znate gdje bi svrstali vaš sadržaj kontaktirajte nas), bilo da su to novosti iz regiona, svijeta, politike i društva, recenzije filmova ili serija, vaše mišljenje i komentar na bilo koje dešavanje... Obuhvatamo sve teme! 

Kada objavite vaš sadržaj, Crni Bombarder vam automatizovano plaća od pregleda vašeg sadržaja. Dakle, kao da imate vlastiti portal ili blog, čak i puno bolje. Zašto? 

  • Veća publika : Čitaoci portala mogu pročitati i vaš sadržaj.
  • Siguran partner : Ne morate imati minimalan broj pregleda ili ispunjavati druge uslove koje zahtjevaju mreže za oglašavanje. 
  • Anonimnost : Možete ostati anonimni u potpunosti. 

Administracija portala sarađuje po svim standardima sa najpopularnijim oglašivačkim mrežama i nastojaće da poveća CPM(Cijenu za hiljadu pregleda) svojim autorima.

Takođe moguće je koristiti sistem preporuke koji vam donosi 10% zarade od preporučenog autora. U vašem korisničkom panelu nalazi se vaš "referral link" i svaki korisnik koji se registruje preko vašeg unikatnog linka donosiće vam 10% od svojih prihoda.

Kako povećati vlastitu online zaradu? 

  1. Kada objavite vaš sadržaj na portalu Crni Bombarder , podjelite ga sa vašim prijateljima na društvenim mrežama! Tako ćete povećati vašu publiku i broj pregeleda. 
  2. Pišite unikatan i zanimljiv sadržaj i koristite zanimljive slike. Ovakav sadržaj je interesantan čitaocima i oni će ga vrlo rado pročitati. 
  3. Koristite referral program i preporučujte autore. 
  4. Budite redovni i kreirajte vlastitu publiku. 
  5. Ne odustajte na početku ! 

Kako ću biti isplaćen?

Crni Bombarder rauna PLAĆENE PREGLEDE kada čitaoci prođu niz verifikacija. Nije moguće koristiti proxy, tor mreže ili lažirati broj plaćenih pregleda! Čitaoci moraju biti stvarni! 

Kada želite isplatu, dovoljno je da odaberete jedan od ponuđenih načina isplate koje možete provjeriti na našem portalu klikom na stranicu "Piši i Naplati"

ScreenShot : Korisnički panel - Crni Bombarder

Podatke o načinu isplate unesite u podešavanjima profila i novac će vam biti isplaćen u roku 7 dana! 

Da li autori imaju podršku ili pomoć administracije? 

Da naravno! Osjećajte se slobodnim kontaktirati nas za sve prijedloge, pitanja ili nedoumice. Možete koristiti naš email info@crnibombarder.com ili društvene mreže!
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: