Najtraženiji pojmovi: Šta su to građani Srbije pretraživali na Googlu tokom ove godine
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Kompanija Google je ponudila jedinstven uvid u najznačajnije momente i trendove u Srbiji tokom 2021. godine.

 

Kako prošlu tako i ovu godinu u Srbiji oblježila je tema kovid-19 pandemije. Građane je najviše zanimalo koje su to nove mjere Kriznog štaba kao i informacije o prijavi za dobijanje 30 evra, i upravo ova dva pojma su bila najtraženija na Google pretraživaču.

Ove godine su nas napustila i velika imena iz javnog života, pa su se između ostalog na listi najtraženijih pojmova našla i imena poznatih izvođača sa muzičke scene.

Osim toga, građani Srbije su tokom 2021. godine na Google pretraživaču najčešće pretraživali i aktuelne događaje, poznate sportistkinje i sportiste, kao i televizijske programe.

Među događajima koji su najviše interesovali ljude u Srbiji uglavnom dominiraju sportski događaji. Evrovizija uvijek privlači pažnju publike, kako u zemljama regiona tako i u Srbiji, pa se ovaj pojam našao na drugom mjestu najpretraživanijih događaja ove godine.

U produžetku možete pogledati liste najpretraživanijih pojmova u Srbiji tokom 2021. godine.

Najpretraživaniji pojmovi u Srbiji:

  1. Nove mjere 2. Prijava za 30 evra 3. Marinko Rokvić 4. Đorđe Balašević 5. Krizni štab 6. Popcat 7. Novak Đoković 8. NBA 9. Crna svadba

Kada je u pitanju globalna pretraga, ljudi su i dalje pretraživali informacije o kovid-19 pandemiji, ali su dominirale i neke druge teme. Tu je popularna serija “Squid Game”, potom sportski događaji T20 World Cup, UEFA Euro 2021 i NBA. Glumac Alek Boldvin je bio najviše pretraživana javna ličnost.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:

86.452012000