NAJVAŽNIJE JE BITI ČOVEK Novak nije zaboravio Novi Pazar, a reči neizmerne zahvalnosti mladog Pazarca ODZVANJAJU SRBIJOM
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Tenisko čudo iz Novog Pazara, 16-godišnji Hamad Međedović, na dirljiv način se zahvalio svom starijem kolegi Novaku Đokoviću na pomoći koju je dao njegovom gradu.

U Novom Pazaru je veliki broj zaraženih koronavirusom i situacija je jako teška, pa je svaka pomoć dobrodošla.

Novak je u sredu uplatio 5 miliona dinara za kupovinu zaštitne opreme, lekova, medicinskih aparata i poručio je da će naredne nedelje uplatiti još koliko bude potrebno. To je potvrdio i direktor Doma zdravlja u Novom Pazaru Ervin Ćorović.

Međedović je ispred Pazaraca uputio poruku zahvalnosti prvom reketu sveta.

"Hvala ti Nole! Što svojim primerom učiš nas mlađe kako i na koji način čovek u životu treba da se postavi u svakoj situaciji, što nam primerom pokazuješ da važnije od svega je biti čovek. U ime svih sportista i moje lično ime hvala ti puno što te imamo za uzora na terenu i van terena", napisao je mladi teniser.

Podsetimo, Novak se trenutno nalazi u samoizolaciji jer je nakon prekida turnira u Zadru ustanovljeno da je pozitivan na COVID 19. On se oseća dobro, nema nikakve simptome bolesti.

IZVOR: Kurir sport

NAJVAŽNIJE JE BITI ČOVEK Novak nije zaboravio Novi Pazar, a reči neizmerne zahvalnosti mladog Pazarca ODZVANJAJU SRBIJOM

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: