Najveći RIVAL Instagram-a proglašen za najbolju aplikaciju u 2022. godini
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UZavršen je izbor za najbolje aplikacije koje se mogu pronaći na Apple uređajima u 2022. godini.

BeReal, nova društvena mreža koja je u poslednjih nekoliko meseci eksplodirala u popularnosti, jedan je od dobitnika ovogodišnjih Apple App Store priznanja. BeReal je proglašen za najbolju iPhone aplikaciju godine, jer je ljudima pružio autentičan uvid u svakodnevni život njihovih prijatelja i porodice, naveo je tehnološki gigant u svom saopštenju.

Ova društvena mreža u toku dana nasumično bira vreme kada će korisnicima dati dva minuta tokom kojih mogu da uslikaju svoj selfi, kao i fotografiju okruženja u kojem se nalaze, podržavajući ljude širom sveta da prikazuju svoje pravo lice. Činjenica da druge platforme kopiraju BeReal ili tek planiraju da ih kopiraju, najbolji je dokaz uticaja koju je ova društvena mreža imala na korisnike. TikTok je već uveo TikTok Now funkciju na svoju platformu, dok je otkriveno da Instagram testira nešto vrlo slično.

Instagram

instagram

Foto: Profimedia

Iako je Apple dodelio priznanje BeReal aplikaciji, ona nije dostupna samo na App Store prodavnici, već i na Android uređajima, pa nemojte propustiti da i sami probate kako izgleda najbolja aplikacija 2022. godine, ukoliko već niste.

Ukoliko vas više zanimaju igre, Apple je za najbolju igru 2022. godine proglasio Apex Legends Mobile, koja donela prilagođeno iskustvo battle royale hit igre na iPhone uređaje širom sveta.

Ovu su sva priznanja koja je podelio Apple:
iPhone aplikacija godine: BeReal
iPhone igra godine: Apex Legends Mobile
iPad aplikacija godine: GoodNotes 5
iPad igra godine: Moncage
Mac aplikacija godine: MacFamilyTree 10
Mac igra godine: Inscryption
Apple TV aplikacija godine: ViX
Apple TV igra godine: Wylde Flowers
Apple Watch aplikacija godine: Gentler Streak

SD
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: