Nakon koncerta u Novom Pazaru: Cijeli "Lexington band" zarazio se koronom
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Odmah poslije koncerta dobio sam visoku temperaturu, kaže gitarista Miloš Vuksanović

Cijeli  "Lexington band" zarazio se koronavirusom. Prvo je na kovid -19 bio pozitivan pjevač Bojan Vasković, koji je preležao koronu u prvom talasu epidemije, a potom su se zarazili i ostali članovi - svi u jednom danu!

Gitarista benda, Miloš Vuksanović, vjeruje da je grupa "zakačila" virus na koncertu koji su 17. juna održali u Novom Pazaru, koji je trenutno jedno od najvećih žarišta virusa u Srbiji.

- Bojan je dobio koronu na početku pandemije, pa je vjerovatno stekao imunitet. Tad je bio u izolaciji i nije se viđao ni sa kim, ali eto, sada je virus stigao i sve nas - ispričao je za  "Informer" gitarista benda.

Gitarista Miloš Vuksanović, basista Dragoljub Stević, bubnjar Dejan Kostić i klavijaturista Darko Jovanović proveli su dvije sedmice u kućnoj izolaciji, a Miloš priča kako je sve krenulo.  

- Odmah poslije koncerta dobio sam visoku temperaturu. Po prirodi sam hipohondar, pa sam otišao da se testiram i rezultat je bio pozitivan. Sreća moja da sam brzo saznao da sam zaražen, tako da sam se odmah izolovao.

I ostali su se odmah, nakon što su Milošu stigli rezultati, testirali.

- Vrlo je moguće da smo se svi zarazili u Novom Pazaru. Iako je koncert bio na otvorenom, posle svirke smo se fotkali sa fanovima. Vidjeli smo se i sa nekim prijateljima... Sve je to bilo dovoljno da se zarazimo. Čovjek baš mora da bude oprezan, ako hoće da izbegne virus - kaže muzičar.  

Niko od njih nije imao ozbiljnije simptome.

Nakon koncerta u Novom Pazaru: Cijeli "Lexington band" zarazio se koronom

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: