NAKON ŠTO JOJ JE KRISTIJAN JAVNO PRETIO SMRĆU, OGLASILA SE STANIJA "Ljudi reagujte, ovo nije rijaliti!" (FOTO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Kristijan Golubović je nedavno za crnim stolom, pred milionima gledalaca i prisutnim zadrugarima pripretio Staniji Dobrojević da će je ubiti, ukoliko mu se ona ne izvini . 

Stanija nije mogla da ostane nema na ovakve reči, pa se javno oglasila putem svog Instagrama.

 

- Nisam verovala da ću biti prinuđena da ovako nešto okačim na svoj profil, ali nažalost moram kako bih na vreme reagovala, apelovala i probudila svest kod našeg naroda, naše države, našeg pravosudnog sistema, policije, medija... Ovo nije prvi put da mi se na nacionalnoj televiziji na najbrutalniji način javno preti SMRĆU?!!! Pre 5 godina me je ovaj čovek javno reketirao, cela zemlja je to gledala i ćutala?! Niko reagovao nije! Sad JAVNO PRETI SMRĆU, DRŽAVO REAGUJ?!!!! DOSTA VIŠE!!! Osim toga što ću podneti krivične prijave, apelujem na sve ljude da na ovakve stvari ne ostanu nemi, već da reaguju! Ovo nije rijaliti, ni šoubiznis, ovo je MOJ ŽIVOT I MENI SE VEČERAS JAVNO PRETILO SMRĆU - napisala je Stanija, pa dodala u komentarima:

- On je meni prvi psovao "ustašku" majku, čitavu familiju i mrtvog oca! Imate sve snimke za dokaze! A ja sam tek na kraju iznela samo ono što su meni njegovi NAJBLIŽI rekli: "da dete nije njegovo"! Bez ijedne uvrede deteta! Ili zene! I onda idu JAVNE pretnje SMRĆU?! Ma važi!

 

Evo kako je to izgledalo:

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano