NAPAO ŽENU NA ULICI, A NIJE NI SLUTIO DA ĆE DA NALETI NA MMA ZVER! Posle susreta s njim mu NEĆE PASTI NA PAMET da opet krade VIDEO
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UPokušaj pljačke u Brazilu pošao je po zlu za razbojnika koji nije mogao ni da zamisli da će naleteti na Felipea Kolaresa, poznatog MMA borca.

Kolares se našao u prolazu kada je pljačkaš napao ženu nasred ulice. Zajedno sa društvom se nije puno dvoumio, već je otišao do napadača, a čim je shvatio da nije naoružan, odlučio je da mu se suprostavi.

Naravno, nije imao problem da izađe na kraj sa pljačkašem koji se ubrzo našao na zemlji potpuno nemoćan pod polugom Kolaresa.

MMA borac je sačekao da policija dođe i tek tada je pustio napadača koji je uhapšen.

"Išao sam prema automobilu, a zatim sam otišao da proverim je li ta žena dobro. Radilo se o pljački. Prijatelji i ja smo se vratili do automobila i videli smo tog tipa. Nakon što smo uočili da nije naoružan, intervenisali smo i uspeo sam da ga zadržim na tlu uz džijudžicu tehnike", poručio je Felipe Kolares na društvenoj mreži Instagram, gde je i podelio slike i snimak na kojima se vidi kako je savladao razbojnika.

https://www.instagram.com/p/Cn2XBHKuCF1/?utm_source=ig_web_copy_link

Okupljeni narod želeo je drugačiji ishod i od borca su tražili da povredi napadača i da ga "baci u jarak", međutim Kolares je ostao pribran.

Kurir sport
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: