NASILJE NAD SRBIMA U VUKOVARU - Objavljen snimak napada na Srbe u Vukovaru: Mladiće tukli nogama VIDEO
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UVUKOVAR - Četvorica mladih Srba napadnuta su sinoć oko 23 časa u Vukovaru, navode Novosti, portal Srpskog narodnog vijeća u Hrvatskoj.

Na video-snimku koji je dobio taj portal, vidi se kako četiri osobe ulaze u automobil, a grupa mladića ih okružuje, otvara vrata i udara ih rukama i nogama.

Na video-snimku napada vidi se kako nekoliko osoba ulazi u automobil, čini se da ih je najmanje četiri, a nedaleko od njih se nalazi nešto veća grupa mladića, pišu Novosti.

Dalje se vidi da, dok osobe ulaze u automobil, mladići iz grupe im se približavaju, okružuju automobil i otvaraju zadnja i prednja vrata, udarajući rukama i nogama one koji su unutra.

Iako vozač pokreće automobil, jedan napadač i dalje udara osobu na zadnjem sjedištu, sve dok oni ne uspiju da se udalje u automobilu.

Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac je ranije danas, pre objavljivanja snimka, naveo da su napadnuta dvojica mladića i istakao da je incident posljednji u nizu kontinuiranih organizovanih napada na građane srpske nacionalnosti.

Prema njegovim rijčima, to je treći napad za tri dana u Vukovaru.

Prvi napad, kako piše portal Srbi.hr dogodio se u ponedjeljak popodne kada je nekoliko muškaraca presrelo 21-godišnjeg Srbina iz Vukovara, ali je on uspio da izbjegne da bude prebijen.

Drugi napad dogodio se sljedeće večeri kada su četiri osobe napale 39-godišnjaka i 26-godišnjaka i udarili ih u glavu i tijelo. Napadnuti muškarci pomoć su potražili u bolnici.

Iz Policijske uprave Vukovarsko-sremske jutros su izvijestili o sinoćnjem napadu na mladiće, ali nisu bili navedeni ni motiv, ni nacionalnost učesnika, dok su poslijepodne rekli kako je istraga u toku i da su privedene dvije osobe.

IZVOR: GLAS SRPSKE

Napad na Srbe u Vukovaru 26. 8. 2020.

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: