NASTAVLJAJU SE NAPADI NA KOSOVU I METOHIJI Oglasila se Srpska lista - Upucani Srbin preživeo pukom srećom i radom lekara
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Srpska lista osudila je ranjavanje Ljubomira Mirića koje se dogodilo sinoć u Lapljem selu čime je, kako su naveli, nastavljen poražavajući niz neosnovanih napada na Srbe na Kosovu i Metohiji."Samo pukom srećom i predanim radom lekara KBC Gračanica Ljubomir Mirić je, iako teško ranjen, živ i u stabilnom stanju. Zahtevamo od nadležnih organa da najhitnije reaguju, pronađu počinioca ovog gnusnog napada, za koga povređeni Mirić tvrdi da je Albanac, i najoštrije kazne zbog ovog nedela", saopšrtila je Srpska lista.

Navode, da očekuju da policijski i sudski organi "počnu da rade svoj posao i kažnjavanjem odgovornih za napade na Srbe pošalju poruku svima da je nasilje neprihvatljivo ponašanje, bez obzira na nacionalnost žrtve ili počinioca".

Prethodne noći u Lapljem Selu upucan je Srbin Ljubomir Mirić (55) koji je sa prostrelnom ranom u predelu desne butine sinoć oko 23 časa primljen u KBC Gračanica, a njegovo stanje je sada stabilno i nije životno ugrožen.

 

Izvor alo.rs
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: