Navijačka ljubav nema granica: FK Velež dobio 10.000 KM

Navijačka ljubav nema granica: FK Velež dobio 10.000 KM
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UNavijačko Udruženje građana "Mostarski Rođeni" odlučilo je da kao vid podrške za svoj FK Velež iz Mostara izdvoji 10.000 KM, kao podšku voljenom klubu u ovim teškim vremenima.

Udruženje je reagovalo nakon što su i fudbaleri, kluba omiljenog i popularnog i van granica BiH, pristali na smanjenje plata.

- Kada je krajem 2015. godine osnovano Udruženje građana Mostarski Rođeni, osnovano je sa samo jednim ciljem, pomoći svoj voljeni klub, biti njegova snaga i vjetar u leđa do konačnog cilja. Stabilan i jak evropski Velež.

Dobili smo mnoge bitke, mnoge projekte smo uspješno završili, a mnoge smo planirali za budućnost. Međutim nismo mogli planirati niti predvijeti da će nas zadesiti planetarna nesreća u vidu koronavirusa, koja je praktično zaustavila cijeli svijet, te donijela probleme i sportu, posljedično i našem Veležu.

S obzirom na novonastalu situaciju, u cilju pomoći našem klubu, UGMR je odlučio da kao akt podrške za FK Velež Mostar izdvoji 10.000 KM, za što lakše prevazilaženje novonastale situacije.

Ovim putem pozivamo sve ostale, kako pojedince, grupe i udruženja, koji vole naš Velež da u sklopu svojih mogućnosti pruže podršku Rođenim u ovim teškim trenutcima - piše u saopštenju UG Mostarski Rođeni.
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: