“NE DAMO SVETINJE!“ Crnogorski fudbaleri digli glas i stali na stranu srpskog naroda
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Crnogorski fudbaleri, tačnije sindikat fudbalskih radnika Crne Gore stao je na stranu naroda koji se bori za odbranu svetinja.

 

Možda u najtežim vremenima od postanka srpske crkve, fudbalski radnici širom Crne Gore su svojim potpisima beskompromisno stali u odbranu svetinja, navodi se u saopštenju fudbalskih radnika Crne Gore.

 

Uprkos raznoraznim pritiscima i opstrukcijama kojima smo izloženi prethodnih dana, mi na ovaj način pokazujemo jedinstvo, hrabrost, brojnost i solidarnost koji nemaju cijenu u borbi za podršku Mitropoliji crnogorsko-primorskoj (MCP). Preko 220 potpisa među kojima su Crnogorci, Srbi, Makedonci ali i predstavnici rimokatoličke veroispovesti, a među kojima su u isto vreme manje i više poznata fudbalska imena, želimo istaći da smo pred Bogom svi jednaki i da ovde zapravo branimo pravo na život. Ovo su poruke koje šaljemo u ime svih slobodoumnih fudbalskih radnika Crne Gore. NE DAMO SVETINJE! Spisak nije konačan, a tokom naredne sedmice ćemo objaviti i naknadne potpise naših kolega – ističe se u saopštenju.

226 sadašnjih bivših i sadašnjih fudbalskih radnika je za sada na spisku a najpoznatija imena među njima su Simon Vukčević, Marko Baša i Saša Petrović.

IZVOR : NACIONALIST

Okršaj Crne Gore sa engleskim fudbalerima i tabloidima ...

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano