"NE DOZVOLI DA TE VUCARAJU...!" Dalila Dragojević se OBRATILA bivšoj ljubavi? Ove REČI će ZAPAMTITI
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Dalila Dragojević, drugoplasirana učesnica "Zadruge 5", iako je rijaliti završen, i dalje "drma javnost" svojim izjavama, kako po portalima, tako i na svom Instagram profilu.

 

Iako je očekivala da će ljubav sa Filipom Carem nastaviti nakon Zadruge, Dalila je ipak na odmor u Crnu Goru otišla sa Marijanom Zonjić, a po povratku nije poznato da li se čula sa njim, budući da je on u Crikvenici kod kuće, dok je Dejan Dragojević sa Aleksandrom Nikolić, što možemo videti po Youtube snimcima na njihovim platformama.

Međutim, više je nego jasno da se nešto događa u Dalilinom ljubavnom životu, budući da ona objavljuje emotivne i ohrabrujuće poruke na svom Instagramu:

 

 

Dalila Dragojević
Dalila Dragojević
Foto: Instagram Printscreen/dalila_dragojevic_official

- Ženi lako pređeš iz nekoga ko bi ruku za tebe da  u nekoga ko više prstom zbog tebe neće da makne. Samo pravoj ženi dosadi da bude veće muško od muškarca, koji ne zna šta hoće - glasila je objava na Instagramu, a onda je usledila još jedna objava:

 

Dalila Dragojević
Dalila Dragojević
Foto:Instagram printscreen/dalila_dragojevic_official

- Nemoj devojko dozvoliti da te vucaraju na par destinacija kako bi ti zagrlili telo. Dušu treba da ti zagrli i da ti zavoli! E to tebi treba. Jer duša ne stari, ona živi sve dok je svet. I idi kad je vreme, kad osećaš da ne pripadaš tu gde voliš! Ne guši sebe čuvaj svoje emocije - pisalo je na Instagram storiju Dragojevićke, da li je ovo upućeno nekom od njenih bivših ljubavi, ostaje nam da saznamo..

SD

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: