NEBOJŠA PAJIĆ snimio prvi singl “Odlazim” nastao još prije 15 godina
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nakon što se oprobao u 4. sezoni muzičkog takmičenja “Zvijezda možeš biti ti”, u kojem je stigao do polufinala, te u “Zvezdama Granda”, gdje je takođe imao zapažen nastup i pobrao odlične kritike članova žirija, mladi Vlaseničanin Nebojša Pajić iskoristio je pauzu od nastupa nastalu zbog pandemije koronavirusa i snimio svoj prvi singl. Riječ je o pjesmi “Odlazim”, koju je na tekst Dalibora Stankića Dače komponovao upravo Nebojša, dok je za aranžman bio zadužen beogradski muzičar i producent Bane Yeti.

Zanimljivo je da je pjesma nastala još prije 15 godina, dok su Dača i Nebojša zajedno nastupali. Tada je snimljena u akustičnoj verziji, a pozitivni komentari nisu prestajali ni do danas, što je za Nebojšu bio znak da je treba donijeti u novom aranžmanu.

Ovih dana pjesma “Odlazim” je i ekranizovana u video produkciji “Invenio films” i to na čarobnim lokacijama planinskog kampa Jazavčije rupe nadomak Han Pijeska. Premijera spota očekuje se polovinom avgusta. Nebojšina partnerica u spotu je njegova sugrađanka Vesna Filipić, koja se odlično snašla u ulozi voljene i ostavljene žene, dočaravši emociju ljubavi i ljubomore u igranim scenama koje dominiraju spotom.

U iščekivanju premijere spota, ali i da ponovo krenu nastupi uživo i druženja sa publikom, Nebojša koristi vrijeme za probe sa bendom, te online koncerte koji su odlično propraćeni na Youtubeu i društvenim mrežama. Na repertoaru su mu uglavnom pop-rock pjesme, što otkriva i omiljeni žanr ovog svestranog muzičara.

Izvor: Visoko

Nebojša Pajić

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: