"NEĆU DA ME LUNA I MARKO PRAVE BUDALOM!" Anabela se odmah obratila Đedoviću nakon haosa sa ćerkom! (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Znači joj njegovo mišljenje.

Anabela Atijas ponovo je u lošim odnosima sa ćerkom Lunom Đogani, nakon nekoliko dana. Naime, ćerka je majci zamerila što podleže mišljenjima Marka Đedovića, a Atijasova se odmah obratila novinaru po završetku sastanka.

Foto: TV Pink Printscreen

 
Možda bih ja prećutao, ali ne želim da me neko pravi budalom. Napolju bih možda i prećutao, a u rijalitiju neću da me Luna i Marko prave ludim. Rekla je ona meni da se peca na moje mišljenje, jer poštuje moje mišljenje - rekao je Đedović.
Ja sam njoj rekla da ona i ja ne možemo da rešimo ovde problem, samo napolju, ona će se uvek braniti na sve što joj kažem. On, šta radi, zavadi pa vladaj. Ja sam mnogo toga prošla, ne može sa mnom tako, ja se branim argumentima - govorila je Anabela.
Mnogo ničega mora pući. Sve će doći na svoje - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve vreme dok su Anabela i Marko analizirali minulu situaciju , Đoganijeva je ležala unutučena u travi. Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku tekstu.

Zadruga 3 - Anabela priča sa Đedovićem o Luni - 23.05.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od naboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako kop...

Izvor Pink.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: