"Neno Kaluđerović na saslušanju" Pojavio se čovjek za koga se vjeruje da je ZAUSTAVIO MASAKR na Cetinju (FOTO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Rukovoditeljka Višeg državnog tužilaštva Lepa Medenica potvrdila je za Portal RTCG da se na poziv Višeg državnog tužilaštva odazvao Cetinjanin Nenad Kaluđerović radi saslušanja.

Medenica je kazala da se trenutno obavlja saslušanje u svojstvu građanina.

Podsjetimo, Više državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet povodom jučerašnjeg događaja na Cetinju, saopštila je rukovoditeljka tog tužilaštva Lepa Medenica.

Ona u saopštenju podsjeća da je Vuk Borilović vatrenim oružjem ubio 10 i ranio 6 osoba, dok je nakon toga ubijen.

 
FOTO:  RINGIER, YOUTUBE SCREENSHOT, MEDIABIRO / RINGIER/COMBO
FOTO: RINGIER, YOUTUBE SCREENSHOT, MEDIABIRO / RINGIER/COMBO

 

– Tako da će se tek nakon preduzimanja svih neophodnih mjera i radnji koje su u toku a u cilju potpunog rasvetljavanja predmetnog događaja te sprovođenja vještačenja po naredbi ovog tužilaštva, kao i saslušanja svjedoka očevidaca doći do dokaza ko je lišio života ubicu – navodi se u saopštenju VDT.

I dalje se čeka obdukcioni nalaz koji će pokazati ko je tačno zadao smrtonosni metak Vuku Boriloviću, masovnom ubici sa Cetinja koji je u svom krvavom pohodu ubio 10 svojih sugrađana.

Prema za sada nepotvrđenim informacijama, njega je usmrtio sugrađanin Kaluđerović nakon što ga je policija prethodno ranila, a upravo će obdukcioni nalaz otkloniti sve sumnje.

Kako prenose “Vijesti”, obdukcija pokazuje da ima barem pet ulaznih rana, a balističari i patolozi će dati ocjenu iz kojih oružja je Borilović pogođen i koje su rane bile smrtonosne.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: