NENO KALUĐEROVIĆ SE POJAVIO! Oglasilo se crnogorsko tužilaštvo!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UCetinjanin Neno Kaluđerović u svojstvu građanina saslušava se u Višem državnom tužilaštvu.

Neno Kaluđerović za koga se veruje da se usmrtio masovnog ubicu sa Cetinja, Vuka Borilovića (34), došao je u nedelju kao građanin na ročište u VDT.

"U Višem državnom tužilaštvu u svojstvu građanina saslušava se Neno Kaluđerović sa Cetinja", rekla je za "Vijesti" šefica Višeg državnog tužilaštva Lepa Medenica. Prema njenim rečima on se odazvao na telefonski poziv tužilaštva.

Prema informacijama koje su preneli mediji u Crnoj Gori, Neno Kaluđerović, koji je iz vatrenog oružja usmrtio Vuka Borilovića, ubicu sa Cetinja, već je hapsila crnogorska policija. Navode da je njemu ranije suđeno u Višem sudu u Podgorici zbog ubistva 2006. godine, međutim, on je ipak oslobođen optužbi.

Iz Uprave policije su takođe saopštili da se i dalje utvrđuju okolnosti da li je Borilovićeva smrt nastupila kao posledica teškog ranjavanja u sukobu s policijom ili "naknadnog ispaljivanja projektila na za sada tačno neutvrđen način od strane građanina".

Podsetimo, u Crnoj Gori, na Cetinju, u petak oko 16 sati došlo je do pucnjave koja je prerasla u masovno ubistvo, kada je Vuk Borilović vatrenim oružjem ubio deset ljudi, a šest ranio. Tada je ubio i dvoje dece, a prema nezvaničnim informacijama, stradala deca su pokušala da se sakriju od ubice, ali nisu uspela. 

(MONDO)
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: