Nevjerovatna priča: Kako je bivši NBA as dobio 300.000 dolara na lutriji zahvaljujući prosjaku
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Džilbert Arenas, nekadašnji NBA as Golden stejta, Vašingtona, Orlanda i Memfisa, dobio je 300 hiljada dolara na jednoj lutriji u SAD nevjerovatnim spletom okolnosti.

Arenas je ispričao da je 12. maja izašao iz stana da bi uplatio lutriju na mjestu na kome to stalno radi - benzinskoj stanici.

Dok je stajao na semaforu prišao mu je prosjak i tražio novac, a on je, kako je rekao, imao samo deset dolara u džepu, jer je otišao bez novčanika, a toliko je htio da uplati. 

Htio je da mu da pet dolara, rekavši mu da će pet uložiti u lutriju, ali mu je prosjak rekao da zadrži sav novac, a ako dobije na lutriji daće mu 20.

Njih dvojica su proćaskali koji minut, a kada je Arenas došao na pumpu - bila je zatvorena.

Zakasnio je da uplati i vratio se kući.

"Ujutro, kada sam se probudio ugledao sam poruku na telefonu - Čestitamo, dobili ste 300.000 dolara. Mislio sam da je ona lažna poruka, nisam obraćao pažnju. Krenuo sam kasnije do pumpe, a gazda me sačekao sa osmjehom i čestitao dobitak", ispričao je Arenas.

"Rekao sam mu da nisam igrao jučer, a on mi je odgovorio da je uplatio deset dolara na moje brojeve, kada je vidio da ne dolazim".

Kraj priče tek slijedi...

"Morao sam da nađem prosjaka. Čekao sam da se pojavi na mjestu na kome smo se sreli i kada je došao dao sam mu njegov dio. Grlio me pet minuta, plakao, počeo da se moli za mene. Njegovo dobro srce je donijelo novac", kazao je Arenas, ne otkrivši koliko je novca dao prosjaku

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano