Nezapamćena tuča, pljušte šamari i udarci vratima: Snimak iz rijalitija zaprepastio sve (video)




PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nema mira u luksuznoj zemunskoj vili.

Dupla svađa i dupli okršaj odigrali su se nedavno u rijalitiju “Parovi 8”, a sada se pojavio i snimak na Jutjubu. Najprije su se Nataša Pajović i Milutin Radosavljević Mili pokačili zbog Sanje Spasojević Barbi i Željka Jovanovića i pale su teške reči, a čak su se udarali i vratima od toaleta.

 

Mili je dobio informaciju da je Nataša završila u krevetu sa Željkom i da time rastavlja golupčiće, a njemu samom nabija rogove pred svima!

On je na neki svoj način pokušao da ih pomiri jer je Željko njegov pulen, ali bezuspješno, pa ga je Nataša koja ga navodno potkopava u toj nameri samo isfrustrirala. Od njih je eksplodirala vila, i unosili su se jedno drugom u lice, pljuštale su optužbe – ali i fizički kontakti.

Kada je to čula, Barbi je gorko zaplakala. Nataša ju je tiješila rečima da od toga nema ništa i da video-dokaz ne postoji. Kada je i Željko priznao da je sve preuveličano, dobacio je Barbi da je teška kukavica i da traži kadar, te da joj je sve uzalud, jer je ne želi više. Sve vrijeme joj je skakao po živcima pa je ona u jednom trenutku tako skočila besna i ošamarila ga, da su je jedva prepoznali i zadržali. Letjele su i stolice u dvorištu!

Kako je on na to reagovao, i ko se tu zadesio da potpali vatru, pogledajte u snimku ispod.

Parovi 8 - BURNO JUTRO U VILI - BARBI BRUTALNO KAZNILA ZELJKA ZBOG PRETNJI!

parovi #parovi8 Najbolji i najgledaniji Reality Show ikada!!! Ekskluzivno gledajte 2 oficijalna kanala Parova! Parovi kanal ► https://www.youtube.com/channe...

pruzeto:https://zadruga.novi.ba/





Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: