NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Rusija i SAD biće u savezu, a očekuje nas nova IDEOLOGIJA
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UPrvog dana 1945. godine Edgar Kejs je ukućanima rekao da će biti sahranjen u narednih nekoliko dana i izdiktirao im je uputstva gde želi da ima večnu kuću. Niko ga nije shvatao ozbiljno, ali ih je prožimala jeza. Dva dana kasnije, 3. januara, doživeo je moždani udar i umro je na mestu.

Edgar Kejs je predvideo sve najvažnije događaje 20. veka, a njegova vizija se proteže još dalje.

Za početak, Kejs je predvideo dve smrti američkih predsednika: Frenklina Ruzvelta, za kojeg je rekao da će "umreti u cipelama", i Džona Kenedija, kojem je predvideo nasilnu smrt. Ruzvel je, zaista, umro u svojoj kancelariji. Međutim, godine 1924. godine Kejs je svakog ko je dolazio kod njega upozoravao da će se 1929. godine srušiti berza.

Oba puta je predvideo krah berze ali ga nisu slušali.

Nažalost, niko ga nije poslušao i mnogi su izgubili novac. Još je zanimljivije što je posle propasti berze govorio je ljudima da će se to ponoviti 1933. godine. Ponovo ga nisu poslušali!

Zahvaljujući tome, Kejsov glas je postao snažniji. Predvideo je građanski rat u Španiji, da će Japan napasti Kinu, Italija Etiopiju, a da će kod Staljina zavladati velika glad.

Najavio je uspon Rusije.

Januara 1924. godine najavio je dolazak Adolfa Hitlera, ali i da sledi veliki progon Jevreja koji će se, na kraju, završiti novom državom Izrael. Najavio je i raspad SSSR-a i ponovni uspon Rusije.

Dva proročanstva koja zaokupljuju njegove sledbenike još uvek se nisu dogodila.

 - Promene stižu, evolucijom ili revolucijom, ideje i religije misli će se menjati, stvoriće se nova ideologija koja će doći iz Rusije, ali ne brinite, to neće biti komunizam - predvideo je Kejs.

 

Nova ideologija stiže iz Rusije koja će biti u savezu sa Amerikom.

On tvrdi da će nova ideologija zavladati svetom, a da će Rusija i SAD biti savezni i da će se zajedno zalagati za ovu ideju koja će biti duboko hrišćanska.

Drugo predviđanje je ekološko. Naime, Kejs je najavio da će od 1998. godine početi da se menja magnetno polje naše planete. Tačnije, da će oko 2000. godine početi da se menja osa Zemlje i da će polovi zameniti mesta, što će se odraziti na klimu. NASA je potvrdila da je od 1998. godine nešto, zaista, poremetilo gravitaciju Zemlje.

Edgar Kejs je bio samozvani profesor koji se bavio i lečenjem ljudi, astroprojekcijama, radio je kao medijum i tvrdio je da može da vidi ljudima auru.

 

 

Preuzeto sa Magazin Novosti
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: