“NIJE MOGAO DA NAS GLEDA” RODITELJI ZLOSTAVLJANE DJEVOJČICE OČEKUJU MAKSIMALNU KAZNU ZA MALČANSKOG BERBERINA
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

NIŠ, 16. JUNA – U Višem sudu u Nišu jutros je nastavljeno suđenje Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao Malčanski berberin, zbog otmice i silovanja djevojčice iz okoline Niša. Kako su djevojčicini roditelji rekli nakon suđenja, Jovanović je djelimično priznao kaznu, na današnjem ročištu je prepričao šta se dešavalo tokom otmice, a roditelji sada očekuju najstrožu kaznu za njegova zlodela.

– Nadamo se da će sud donijeti pravu odluku i da će da bude osuđen onako kako je zaslužio. Tražio je da se saslušaju njegovi ljekari, neka budu saslušani, njegovo je pravo. Priznao je djelimično krivicu, ali se i branio. Rekao je da bio pomućene svijesti. Ponašao se normalno, ali nije mogao da nas gleda. Tražila sam njegov pogled da ga pitam zašto je to učinio. Nikome ne želim da ovo doživi, ne bih željela da drugo dijete strada. Očekujemo najstrožu kaznu – rekla je djevojčicina majka, Aleksandra K.

Na današnjem ročištu, Jovanović je, prema riječima roditelja, opisao šta se dešavalo u danima dok je djevojčica bila otiteta, a kako su ispričali reporterima ispred suda, Jovanović je zahtijevao da se saslušaju lekari koji su ga pregledali nakon hapšenja. Prethodno je u zgradu suda uveden na sporedni ulaz.

– Još ne znamo ništa, vidjećemo na glavnom pretresu. On će valjda neku dokumentaciju da dostavi sa sudskog veštačenja. Dodijeljen je branilac Malčanskom berberinu. On ne negira krivicu, potvrdio ju je. On se danas izjašnjavao o tome šta i kako se sve dešavalo. Nije se pravdao ništa, normalno se ponašao – kazao je Robert K, devojčicin otac.

Podsjećamo, Malčanskom berberinu, višestrukom silovatelju povratniku, sudi se zbog otmice dvanaestogodišnje djevojčice iz okoline Niša koju je danima skrivao po napuštenim kućima i zlostavljao je.

Inače, već 22 godine života proveo iza rešetaka zbog silovanja i otmica djevojčica i žena. Nadimak je dobio po selu Malča iz kog je rodom i po svojoj bolesnoj potrebi da svoje žrtve prvo ošiša, a potom siluje, prenosi Blic. (srpskainfo)

Foto: Čitalac Blica/Privatna arhiva/RAS Srbija

malcanski-berberin-696x459.jpg

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: