NIJE VIŠE MOGLA DA ĆUTI: Mina Vrbaški iznela informacije iz spoljašnjeg sveta, pa zaratila sa Milicom
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje voditeljka Ivana Šopić pročitala je Mini Vrbaški.

- Da li je moguće i kakav karakter ti imaš kada posle svega što si videla spolja, ti razgovaraš sa Milicom - glasilo je pitanje.

- Što se tiče Milice, ja sam rekla. Moj ulazak je bila frka, šta sam objasnila. Želim iz ovog svega da izađem čista. Ja sam sve oprostila, ne intresuje me...Ja sam vodila rat i sa njenom majkom, jer me je i ona vređala. U tim trenucima imala sam potrebu, sada nemam neku potrebu...Prva mi je žena prokomentarisala, pa sam je odgovorila - rekla je Mina.

- Ja bih volela da na ovom mestu imam takve namere, ja tu ne mogu da se razlikujem. Rekla sam da u postupcima prema meni, Ana je bila gora prema meni. To što sam ljubomorisala, bilo je jer je ona bivša devojka Mensurova - rekla je Milica.

- Ti pre nego što si je upoznala, Mina ti je bila parametar za najgore. Posle svega ovde, pljuvala si je, a sad normalno razgovaraš - rekla je Ivana.

- Kad je ušla, imala sam odmah tu neku raspravu sa njom. Na intervjuu sam pričala o njoj kad me pitaju. To je bilo prve dve nedelje, pa se posle spustilo sve. To što sad gledaoci hoće da predstave da Mina i ja pijemo kafe, to nema veze sa vezom. Kada smo išle u Amidži, tad smo nešto...Kod mene zlatna sredina ne postoji, ili ekstrem u najgorem i ekstrem u najboljem smislu - rekla je Milica.

- Ja nisam zbog Mine ostala bez momka, nego zbog sebe. Ona nije ništa pokušavala, okej nije htela, poštujem to. Niti mu je prilazila. U tom trenutku nisam imala poverenje, jer se tako predstavljalo - nastavila je Milica.

Mensur Ajdarpašić je dobio reč.

 -  To je bilo za Novu godinu, ali nisam bio sa Milicom u vezi. Moju vezu su poremetili ljudi koji meni kopaju jamu i ja ću njima. Ne znam ko, ali ko god da mi kopa. Moja podrška mi ne kopa jamu, oni mi samo otvaraju oči. Neću da pominjem njenu majku sada. Ne vidim da se ona sada druži sa njom. Možda su se negde u prolazu obratile jedna drugoj. Mislim da Milici ne treba ni korektan odnos - rekao je Mensur.

- Ja sam sad to iznela, ne želim više da pričam o tome - besnela je Milica.

- Kad se desio taj Amidži, nisu imale komunikaciju kao drugarice, nego koju će haljinu da obuku. Moguće da je to jedini razlog da im je čudna ta vrsta komunikacije: "Dobro ti stoji ta haljina" - ubacila se MC Aleks.

- Ja sam rekla ironično kad sam se šminkala: "Ispašće da će se desiti ono što je Milica pričala da ćemo da pijemo kafu" - uskočila je Vrbaški.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano