Najmlađi poslanik u Skupštini Srbije ima 21 godinu, član je SNS i student Megatrenda
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UNikola Lazić (21) iz Beograda sa liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” najmlađi je poslanik u novom sazivu Skupštine Srbije. Lazić, koji je inače i student Fakulteta za kulturu i medije univerziteta “Megatrend”, po zanimanju je fizioterapeutski tehničar, i to je otprilike to što se tiče njegove biografije.

Lazić je juče, u svojoj prvoj izjavi u svojstvu poslanika, rekao da su svi parlamentarci sa te liste spremni za ozbiljan rad u parlamentu, a njegov prvi zadatak bio je da sa još troje kolega pomaže predsedavajućem u konstituisanju parlamenta, piše Nova.

Ko je Nikola Lazić?

Nikola Lazic - Crni Bombarder

Odgovor na pitanje ko je mladić kog su izabrali da ih predstavlja u Narodnoj skupštini građani neće dobiti uvidom u njegovu biografiju na sajtu Narodne skupštine.

Tamo se, naime, navodi kratko da je poslanik rođen 1999. godine, da je izabran na pomenutoj listi predsednika Vučića, ne navodi se ime stranke koju predstavlja, i piše takođe da je po zanimanju fizioterapeutski tehničar.

To zvanje stiče se završetkom specijalizovane srednje škole i podrazumeva da je osoba koja ga je stekla ima veštine iz sfere medicine, konkretno u radu sa osobama koje se oporavljaju od bolesti ili povreda.

(Nova.rs)
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:

86.452012000