NIKOLINA PIŠEK TUŽILA MIŠU GROFA?! Voditeljka nakon smrti muža preduzela dratične mere - javne institucije treba da reaguju
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Voditeljka Nikolina Pišek, posle smrti supruga Vidoja Ristovića, našla se na sudu sa svekrvom Mišom Grofom, ali i Bornom Kotromanić, koju je, kako se navodi, tužila za klevetu.

- Reč je o osobama koje su se, ne mojom željom, upetljale u moj život, ja ih nisam pozvala, i meni je iskreno žao što oni očito nemaju nikog od dobrih i bliskih prijatelja ili rodbine, koja bi ih uputila da svojim delovanjem štete drugima, a ponajviše sebi - rekla je Nikolina Pišek (46) za Slobodnu Dalmaciju, aludirajući navodno na svekra Mišu Grofa i Bornu Kotromanić.

Voditeljka se nakon smrti supruga susrela sa raznoraznim komentarima. Svekar se oglašavao za medije i svašta "širio" o njoj. Njega je zato optužila za porodično naselje, ali nije on jedini. Tužila je i Bornu koja je plasirala navodne ljubavne poruke koje joj je Vidoje u prošlosti slao.

Miša Grof odmah je nakon sinove smrti ušao u svađe oko nasledstva. Prepucavanje preko medija je trajalo mesecima, a danas su na sudu. Nikolina ga je tužila za porodično nasilje, a Bornu za klevetu.

Nikolina Pišek

Foto: Instagram printscreen/vidojeristovic

- Jedna stvar je štetiti sebi, na to ne mogu da utičem i nije me briga, a druga stvar je štetiti drugima. Ti ljudi bi trebalo da shvate da svako delovanje ima svoje posledice, neke su i dugoročne - objasnila je Pišek.

Dodala je kako se nada da će javne institucije učiniti pravi posao - ukloniti sve one koji je napadaju iz njenog života te ih, kako kaže, možda i zatvoriti u neke institucije.

SD
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: