NOVA LAŽ LUNE ĐOGANI, MARKO MILJKOVIĆ NAPAO LEPOG MIĆU
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Naredno pitanje Luna Đogani dobila je u vezi sukoba sa Lepom Mićom, nakon čega je ona tvrdila da ju je zadrugar uštinuo, što je morala da potvrdi kako bi zadovoljila nagone Marka Miljkovića.

Kada je shvatila da je pogriješila, Luna se izvinila Mići, a onda je Miljković ponovo dobio napad bjesnila.

– Zbog čega se nisi suprostavila Lepom Mići i zbog čega nije Anabela ustala da te brani, kao kada te brani do Marka? – bilo je pitanje za Lunu.

– Mića i ja smo imali razne svađe, nikada me nije fizički napao, ja sam njega stvarno gurnula, on se samo pridržao da ne padne, da li je on to uradio namerno, ili dok me je držao, to on zna, on kaže da nije namerno, ja mu verujem. Ja tu modricu nisam ni videla, Marko je video tu modricu. Ne bih o tome ništa ni pričala. Ja njega nisam trebala prva da gurnem, on je stariji čovek, mogla sam da ga povredim. Jeste, u tom trenutku sam osetila kao da me je uštinuo, ja sam rekla Marku, on je poludeo i eto – rekla je Luna.

– Kažeš da te je Mića uštinuo, što se buniš, kada ste Marko i ti prvi nasrnuli na njega? – glasilo je pitanje.

– Ja sam samo htela da ih odvojim, prišla sam Mići i gurnula sam. Ja nisam njega udarila, samo sam ga jače udarila, on me je uhvatio za ruku. Nisam trebala to, žao mi je, u takvim situacijama se osećam nemoćno. Ne volim kada je Marko blizu u tim fizičkim obračunima. Ja reagujem malo burnije, time samo njemu još više otežavam – dodala je Đoganijeva.

– Ja nisam ni na koga nasrnuo, to je bio deo moje glume, da mu pojasnim neke stvari da ne može da radi, ali sam se sklonio i otišao. A onda je on prilazio meni sve bliže i bliže. Ja neću da udarim starca, kad bih ga udario ne bi ustao. Kad te neko pridrži za ruku, to je jedno, ali kada te neko uštine, to ne može niko da mi kaže da nije namerno. Kad sam ga cimnuo ramenom? On se cima sam, on ima te fore i pravi frku, dolazi blizu i pravi veštačke frke – urlao je Miljković.

Lepi Mića i Miljković ponovo su bili izuzetni na neprimjernom riječniku, te su jedan drugom upućivali brutalne psovke. Miljković je čak i pokušao da zaplaši Miću, pa je zamahivao flašom na njega. Miljković je nekoliko puta pokušavao da skoči na sto, kako bi nasrnuo na Miću, ali je obezbjeđenje odmah odreagovalo kako ne bi došlo do većeg sukoba.

 

– Ovaj gospodin je napao policajca, udario je Matoru i on poredi mene, koji sam napadnut od njega! E to je taj manipulator! – rekao je Mića.

izvor:https://zadruga.novi.ba/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: