NOVAK ISKRENO : Sve što smo uradili u proteklih mjesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namjera
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Novak Đoković objavio je da su on i njegova supruga Jelena pozitivni na koronavirus.

"Odmah po dolasku u Beograd otišli smo na testiranje. Moj i Jelenin rezultat je pozitivan. Deca su negativna", navodi se u saopštenju. 

"Sve što smo uradili u proteklih mjesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namjera. Naš turnir je bio humanitarnog karaktera sa idejom da pomognemo teniserima iz regiona, da im omogućimo uslove da igraju, ostvare prihode, i na taj način lakše prebrode ovaj težak period. U isto vrijeme, željeli smo da pošaljemo poruke solidarnosti i poštovanja, fer-pleja. Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija, i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi", navodi se u saopštenju.

Đoković je bio organizator Adria Tura – prvi vikend održao se u Beogradu, a finale događaja u Zadru otkazano je pošto je Grigor Dimitrov objavio da je pozitivan na koronavirus.

Testiranjem je utvrđeno da je pozitivan i Borna Ćorić, Viktor Troicki, kao i Novakov kondicioni trener Marko Paniki, dok su Marin Čilić, Aleksander Zverev i Andrej Rubljov negativni. 

Poslije sastanka svih članova Organizacionog odbora u utorak donesena je odluka da se Adria Tour ne nastavlja - to znači da neće biti zakazanih događaja u Banjaluci i Sarajevu.

IZVOR: ATV

Novak Đoković voli da je u centru pažnje - Društvo - Dnevni list Danas

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Autor: