NOVAK OČI U OČI SA VILANDEROM: Đoković je imao SVAŠTA da kaže svom najžešćem KRITIČARU!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Ne dešava se često da se na jednom mestu nađu legenda jednog sporta i njegov najveći kritičar. Naime, Novak Đoković, najbolji teniser sveta, kaže da mu je drago što će se održati turniri u Sjedinjenim Američkim Državama jer kako je ATP potvrdio, prvi postkoronski turnir će biti u Vašingtonu 14. avgusta, a Novak ističe kako je veoma važno što teniseri imaju šansu da se ponovo takmiče, srpski teniser je učestvovao u razgovoru sa Matsom Vilanderom, koji je poznatiji kao jedan od Novakovih najvećih kritičara i Aleksom Korečom u podkastu "Eurosport's Tennis Legends vodcast", a prenosi B92.net.

- Veoma sam srećan i uzbuđen što će se svi ti turniri, pogotovo Grend slemovi, održati. Mislim da je mnogo ljudi bilo skeptično povodom turnira u Americi, s obzirom kroz šta ta država prolazi zbog pandemije korona virusa. Tako da su ljudi, uključujući mene, bili skeptični da li će se turnir održati ili ne - rekao je Đoković u razgovoru sa Matsom Vilanderom i Aleksom Korečom u podkastu "Eurosport's Tennis Legends vodcast", a prenosi "B92.net".

Jedan od glavnih problema je što pojedini teniseri nemaju dozvolu da napuste državu jer granice nisu otvorene.

 

- Drago mi je što će održati, važno je da ponudimo teniserima da se ponovo takmiče. Na kraju dana, to je ono šta mi radimo. Kao profesionalci volimo spost, to je naša strast. Nedostaje nam takmičenje, putovanja, kompletar tur. Tako da je ovo pozitivna vest. Očigledno da su pravila striktna. Neki teniseri su i dalje u karantinu, pogotovo oni iz Južne Amerike koji ne mogu da napuštaju zemlju i dođu u SAD. Nadam se da će se to promeniti, ATP i USTA rade na tome - izjavio je Novak.

- Nadam se da će svaki teniser, koji bude dobio poziv, imati šansu da dođe u SAD. To je veoma važno i svi na tome kolektivno radimo. Nadajmo se da će tokom naredna dva meseca ograničenja popustiti i da ćemo imati sjajan turnir - rekao je Đoković.

izvor:https://www.srbijadanas.com/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: