Novi Assassin's Creed stiže ove godine i bavi se Vikinzima
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nakon što su otkrivene prve slike za novu igru u ovom akcijskom serijalu, izašao je i prvi trailer i prve informacije o priči koju igra prati. Novi Assassin's Creed izlazi ove godine, a Valhalla, kako je naziv novog serijala, bavi se Vikinzima.

Čak 15 Ubisoftovih studija na novoj igri, a glavni je Ubisoft Montreal koji je zaslužan za nastavke Black Flag i Origins. Ostali timovi širom svijeta pomažu s razvojem. Radnja se odvija u 9. stoljeću i pratit ćemo Vikinga imena Eivor i njegov ili njezin klan. Kao i u Odysseyu, moći će te birati spol glavnog junaka, a ovog puta ćete moći podesiti izgled – frizura, tetovaže, odjeća, oprema i ratničke boje. 

Opis priče glasi ovako“Zbog neprestanih ratova i sve manje resursa, Eivorov klan Vikinga odlazi iz Norveške i preko smrznutog Sjevernog mora odlazi do plodne Engleske, čija su kraljevstva u rasulu. Igrači će voditi ovaj klan i morati izrezati novu budućnost korištenjem brutalnih borilačkih tehnika vikinških ratnika uz dorađen borbeni sustav koji će vam omogućiti da u svakoj ruci nosite jedno oružje i uklonite izuzetno raznoliku postavu neprijatelja. Kako biste osigurali resurse, odlazi ćete na razne lokacije u svojem brodu i pljačkati ih kako biste nabavili potrebna bogatstva i zalihe. Kako se Vikinzi počinju naseljavati nailaze na otpor Sasa, uključujući kralja Alfreda Velikog, koji ih je prozvao poganima i koji želi biti jedini vladar u civiliziranoj Engleskoj".

Ubisoft kaže kako će svaka vaša odluka imati trajni uticaj na svijet, a da nasilje neće biti jedina strategija kojom ćete dolaziti do željenih rezultata. Ipak, borba igra važnu ulogu i ovo će biti najbrutalnija verzija koju smo do sada imali prilike vidjeti u ovom dugovječnom akcijskom serijalu. Ako vam se ne bude sviđalo odrubljivanje glava, komadanje udova i gnječenje, uvijek možete koristiti poznati Hidden Blade za brže i preciznije skraćivanje muka protivnicima.

Assassin's Creed Valhalla je u izradi za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, a igru ćemo zaigrati krajem godine

 

ASSASSIN'S CREED VALHALLA Trailer (2020) HD

ASSASSIN'S CREED VALHALLA Trailer (2020) HD If you liked the video please remember to leave a Like & Comment, I appreciate it a lot! Follow me on Twitter - h...

 

 

 

izvor: bug.hr

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano