Novi detalji akcije u Bijeljini, objavljena imena uhapšenih
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

BIJELJINA - Uprava za organizovani i teški kriminalitet i Policijska uprava Bijeljina, u okviru operativne akcije "Kristal", u mjestu Suvo Polje izvršili su pretres i hapšenje 16 lica u vikend kući, vlasništvo Milisava Tomića, saznaje Srna.

 

Prema saznanjima Srne, uhapšeni su Milisav Tomić i Aleksandar Gajić, obojica iz Bijeljine, Pavle Stević i Srđan Mićić, obojica iz Brčkog, Željko Simić i Savo Simić, obojica iz Ugljevika, Radan Dotlić, Siniša Perić, Radoslav Simić, Danijel Perić, Zlatan Ćuk, Vladan Kakuća i Željko Vujić, svi iz Bijeljine, Adi Bajgorić iz Slovenije, Elvis Hodžić iz Lukavca i Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon iz Rume.

Sva navedena lica se saslušavaju u svojstvu osumnjičenih i svjedoka, a osumnjičeni su za krivična djela nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i prostitucija.

Prilikom pretresa vikend kuće, lica i vozila do sada je pronađeno deset pištolja,

14 paketića kokaina, devet tableta medicinske droge, tri pancira, više mobilnih telefona i lap topova, te novac u iznosu od oko 20.000 KM u raznim valutama - evri, franci, švedske krune, dolari...

Pretres pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, i dalje traje.

Izvor : Nezavisne

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari
gonzales - мај 28, 2020, 1:01 по подне - Odgovori

Kake jee kakocee bioo kokaJin?

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:

86.452012000