NOVI DETALJI O SMRTI METJUA PERIJA! Asistent ga SLUČAJNO PRONAŠAO - glumcu nije bilo spasa, došao je PREKASNO!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UGlumac Metju Peri preminuo je u svom domu u Los Anđelesu, a sada su otkriveni novi detalji smrti.

Vest o tragičnoj smrti glumca Metjua Perija potresla je sve, a nakon zvaničnog saopštenja porodice isplivavaju i saznaju se bolni, jezivi detalji o kobnoj noći.

Slavni glumac se utopio u đakuziju na svom imanju u Los Anđelesu. Pronašao ga je asistent kog je on poslao da obavi određene obaveze. On je pronašao glumca pod vodom u đakuziju na imanju u Los Anđelesu. Podigao je njegovu glavu kako bi glumac mogao da udahne malo vazduha, ali mu nije bilo spasa.

Kada je hitna pomoć stigla na mesto tragedije, i kada su ga izvukli iz hidromasažne kade, on je već bio mrtav.  

U izveštaju piše: "Pacijenta je pronašao slučajni prolaznik (misli se na assistenta) koji je žrtvu namestio tako da njegova glava bude iznad vode. Vatrogasci su po dolasku izvukli žrtvu iz đakuzij. Brzom medicinskom procenom, nažalost, ustanovljeno je da je muškarac preminuo pre dolaske prve pomoći. Okolnosti istražuje LAPD i okružni medicinski istražitelj Los Anđelea. Saosećamo se sa porodicom i prijateljima koji su neočekivano izgubili voljenu osobu". 

Veruje se da se Metju Peri utopio, iako službeni uzrok smrti još nije utvrđen. Prvobitna obdukcija pokazala se neuverljivom, nakon čega će uslediti toksikološka analiza, piše "LA Times".

 

 

Izvor: mondo.rs

 

 
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: