Novi TAG Heuer Carrera satovi
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Proslavljajući 160 godina svog postojanja, slavni brend je ponovo lansirao ikonični TAG Heuer Carrera, originalni trkački hronograf, u novom izdanju.

Tokom čitave ove godine, obilježavajući svoju 160.godišnjicu, TAG Heuer brend će predstaviti redizajnirane TAG Heuer carrera modele, koje pokreće prefinjeni Calibre Heuer 02 mehanizam. Prateći dva ograničena izdanja, brend je ovog puta predstavio nove modele koji će se pridružiti njihovoj evergreen kolekciji. TAG Heuer carrera, originalni trkački hronograf iz 1963.godine, dobio je sasvim novo lice, koje odiše elegancijom i pozitivnim nabojem, obilježavajući sasvim novu eru.

Kao ljubitelj čistog, modernog dizajna, Džek Hojer želeo je da estetika TAG Heuer hronografa bude čista i proporcionalna. Decenijama kasnije, ova nova vizija Carrera modela vraća nas historiji i njenom samom početku, uz pomoć vanvremenskog dizajna, koji je ispraćen nevjerovatnim performansama.

Sportski hronografi koji su danas predstavljeni su prefinjeni i vanvremenski, i istovremeno opčinjavajući i odvažni. Oni su otjelotvorenje duha izdrživosti. Sa kraćim lugovima zarad boljeg komfora, kućište kreirano od nehrđajućeg čelika sa prečnikom od 44 mm sadrži polirane i fino brušene finiše, zbog kojih izgleda uglađenije i tanje.

Brojčanik novog TAG Heuer Carrera modela dobio je kružni brušeni finiš, a dostupan je u tamnoplavoj varijanti sa odgovarajućom keramičkom bazom, zagasitoj maslinastoj sa bazom od nehrđajućeg čelika i dvije crne verzije, pri čemu su obje dobile uglađenu crnu, keramičku bazu. Tri podbrojčanika su izuzetno čitljiva i stvaraju savršeni vizuelni balans.

Najinteresantniji model iz kolekcije je definitivno onaj kreiran sa crnom keramičkom bazom i detaljima od roze zlatnog laka, gdje su kruna i tasteri napravljeni od 18-karatnog roze zlata. Oscilirajući teg mehanizma, vidljiv kroz poleđinu kućišta od safirnog kristala, napravljen je od mesinga sa PVD slojem i roze zlatnim ispisima.

Na kraju, možemo slobodno reći da su novi TAG Heuer Carrera modeli jednostavni, prefinjeni i čitljivi, kao rijetki spoj estetike i funkcionalnosti koji je savršeno kombinovan.

(pressmedia.ba)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:

86.452012000