NOVI VIDEO DOKAZ DRMA MUP: Da li su policajci krenuli u organizovan obračun sa ovom dvojicom?
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nakon Bojana Savića iz udruženja Građanska patrola koja se se bavi kontrolom rada policije, snima rad policajaca i podnosi žalbe na njihov rad koji je uahapšen i pretučen na Vaskrs od strane inspektora PS Stari Grad, priveden je i vlasnik Youtube kanala "Video dokaz" čija djelatnost je takođe kontrola rada MUP-a.

Autor “Video dokaza” koji je otkrio aferu da zgradu MUP-a u Ulici Kneza Miloša u Beogradu čuva privatno obezbjeđenje, ali i ukazao na brojne neregistrovane policijske automobile ispred policijskih stanica kao i druge neregularnost priveden je ispred PS Rakovica.

On tvrdi da su policajci imali odštampanu njegovu sliku i faktički samo čekali da dođe pred stanicu. Oni su ga, što se vidi i na snimku koji je objavio, bez traženja da pokaže ličnu kartu silom uvukli u stanicu, oduzeli kameru, telefon ali i kopiju zakona o policije i zadržali ga četiri sata pod obrazloženjem da su utvrđivali identitet. Nakon puštanja dali su mu papir na kome piše da je navodno odbio da pokaže ličnu kartu dok se na snimku vidi da je to laž odnosno da mu ista nije ni tražena. Oprema za snimanje je zadržana bez obrazloženja.

DOKAZI O MOM PROTIVZAKONITOM HAPŠENJU I PREBIJANJU! (Uznemirujući sadržaj)

Policajci u tom momentu nisu znali da je snimak koji je napravio direktno podignut na internet. Podsjećamo da su u slučaju Bojana Savića policajci obrisali sve snimke sa diktafona i telefona, ali da je on uspio da ih povrati uz pomoć IT stručnjaka i dokaže da je MUP slagao u saopštenju u kome su ga optužili da je ometao policiju.

U oba slučaja pokušaj policije da sakrije i obriše dokaze nije uspio.

PROČITAJTE I: Otac Gavrlio u svom proročanstvu otkrio nepoznate detalje: Ovako će izgledati dolazak antihrista

Činjenica da su se oba incidenta desila u razmaku od par dana, da se policajci koji su prebili Savića na snimku navodno pozivaju na načelnika PS Stari Grad tj. da su po Savića došli nakon što su se čuli sa njim, a da su policajci PS Rakovica imali pripremljenu fotografiju urednika “Video dokaza” ukazuje da je policija riješila da se obračuna sa onima koji objavljuju snimke nezakonitog postupanja njenih pripadnika.

POLICIJSKA STANICA RAKOVICA

Da li je riječ o organizovanom policijskom progonu građana koji raskrinkavaju neregularnosti u postupanju MUP-a?

 

Izvor: pravda.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: