OBJAVIO SLIKU NA INSTAGRAMU, PA SKOČIO U SMRT? Najlepši muškarac na svetu izvršio samoubistvo - bacio se s terase?
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UPolicija i dalje istražuje okolnosti pod kojima je preminuo Džef Tomas, maneken za kojeg su pisali da je "najlepši muškarac na svetu"

Maneken Džef Tomas izvršio je samoubistvo skokom s balkona svog stana u Majamiju, piše TMZ. Maneken, koji je na društvenim mrežama imao 120.000 pratilaca, od kojih su mnogi pisali da je "najlepši na svetu", imao je samo 35 godina.

Istog dana kada je njegovo beživotno telo pronađeno ispred zgrade, Džef je bio aktivan na Instagramu gde je objavio selfi i napisao "da se relaksira i brine o zdravlju". Iako policija i dalje istražuje detalje vezane za smrt manekena, neimenovani izvori iz istrage otkrivaju da je "skočio s balkona" i da je bio sam u stanu pre stravičnog čina.

Rezultati obdukcije za konačan uzrok smrti tek treba da budu objavljeni.

Ako ste u depresiji ili pomišljate na samoubistvo, postoji više načina da dobijete psihološku pomoć. Broj SOS linije klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

 

Izvor: mondo.rs
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: