OBJAVLJEN SNIMAK UBISTVA VOĐE ŠKALJARACA U ISTANBULU: U njegova kola ispalili rafale sa motora i odjurili! (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Jovana Vukotića (42), vođu škaljarskog klana koji je surovo ubijen u Istanbulu, egzekutori su mesecima pratili pošto je u avgustu prošle godine napustio Crnu Goru i tada mu se izgubio svaki trag. Sada su se pojavili detalji o atentatu na Vukotića, kao i snimak likvidacije. Vođa kriminalne organizacije Bariš Nek, koji je za atentat dobio 1,5 miliona evra od rivalske bande Kavač, naredio je svojim ljudima da "ubiju Vukotića", prenose turski mediji. 

Oružani napad na automobil izvršen je u Šišliju, u Istanbulu, 7. septembra. Meta napada bio je Jovan Vukotić, vođa kriminalne grupe "Škaljari". Vukotića, vođu škaljarske bande, sa četiri metka likvidirao je ubica koji se motociklom približavao njegovom automobilu. Zabeleženo je da je Vukotić, koji je ilegalno ušao u Tursku, nastradao u oružanom napadu dvojice napadača na motoru u istanbulskoj četvrti Šišli dok su njegova supruga i dete, ali i vozač preživeli napad. Kod Vukotića, koji je preminuo, pored trudne supruge i dvogodišnjeg sina, pronađen je lažni pasoš izdat na ime Predraga Popovića.

Vukotić je, podsetimo, ubijen u tom turskom gradu 8. septembra, naočigled trudne supruge, ćerkice i vozača E. K. kada su krenuli u tržni centar. Dvojica napadača na motoru prišla su automobilu i ispalila četiri hica u vođu "škaljaraca". Turska policija, osam dana kasnije, uhapsila je rođaka Radoja Zvicera, vođe "kavčana", Radoja Živkovića, zatim Zdravka Perunovića i još 10 osoba među kojima su navodno i ubica ali i ostali logističari.

Pogledajte snimak ubistva Jovana Vukotića:

https://dai.ly/x8dwrfo

 

 

Izvor mondo.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: