OD 25. DO DANAS NISTE NAŠLI NEKOG DA VAS OPLODI! Vedrana Rudan se obratila Mariji Kilibardi: Šta će ti dete? NASTAO MUK U STUDIJU
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Marija Kilibarda ugostila je u emisiju Vedranu Rudan koja je promovisala svoju knjigu, a razgovor između njih dve postao veoma neprijatan.

Naime, knjiga Vedrane Rudan bavi se temom koja je, čini se, bila bolna za voditeljku, zbog čega je Marija izrazila svoje negodovanje.

 

- Šta vas je slomilo - upitala je Vedrana Mariju u emisiji "Sve u svemu".

Vedrana Rudan FOTO: PRINTSCREEN/PRVA

- Pa na primer zato što kada žena u 41. godini baš želi da ima dete, a nema ga i onda se sve vreme u knjizi pominje "ma šta će ti deca" - rekla je iskreno Kilibarda.

- Ali vi imate 42 godine. Ja vas držim stvarno budalom svetskom nakon ove rečenice. Šta će vama deca? - upitala ju je spisateljica.

- Pa nekako sam ostvarena u svakom drugom smislu, a od svoje 25. godine imam fizičku potrebu da budem trudna - rekla je voditeljka.

- Pa šta, od 25. do dana današnjeg niste mogli da nađete nekog pastuha da vas oplodi. Imaš sebe, imaš ljubavnika, imaš verovatno lošeg šefa ili šeficu, šta će ti još i dete. Vaša bejbisiterka će verovatno više koštati - rekla je Vedrana, a Marija se samo nelagodno nasejala.

- Zato rintamo - pokušala je da iznese svoj stav voditeljka.

- Ako ćete rintati da biste platitli bejbisiterku onda ste svtarno blesava - rekla joj je Rudanova na kraju.

Vedrana Rudan FOTO: PRINTSCREEN/PRVA

Kurir.rs/M.M

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano