Od država pojedinačno zavisi gde ću igrati! NIJE SVE U MOJIM RUKAMA! (VIDEO)




PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

 

Novak Đoković ekskluzivno je pričao za Kurir o tome šta ga očekuje posle svega što se dešavalo u prethodnih nešto malo više od mesec dana.

 

- Ovo jeste veoma jedinstveno iskustvo. Koliko će ovo pozitivno da utiče na moju igru - to ćemo videti. Ne, nužno samo ove nedelje, već u nastavku sezonu. Zavisi, naravno, koliko ću biti u mogućnosti da igram turnira. Nije sve u mojim rukama, već su morati da se prilagođavam pravilima zemlja gde se održava turnir. Turdim se da ovo iskustvo, koje imam u životu, da me sve ovo motiviše i oplemeni kako bih bio bolja osoba i na terenu i van njega - rekao je Novak za Kurir.

Ekskluzivno Novak Đoković za Kurir iz Dubaija
03:28

Ekskluzivno Novak Đoković za Kurir iz Dubaija

Podrška Đoković stiže sa svih strana.

Nisam sam u celom ovom procesu ima dosta ljudi koji su tu koji me podržavaju i pokušavaju da me na neki način podignu i motivišu. Osećam se dobro i motivsan sam da igram svoj najbolji tenis ovde.

Novak Đoković FOTO: VUK BRAJOVIĆ

Nastaviće Novak da se bori i na još jednom polju - PTPA.

Imamo već sada nekoliko stotina igrača i igračica koji su deo te asocijacije i ona mora da postoji nezivasino od bilo kojeg vladaćujeg tela ili organizacije u našem sportu. Trudiću se da dam doprinos da se proširi broj igrača u našem sportu koji mogu da žive od ovog sporta. To je nešto što je alaramantno i to je problem svih nas.

Kurir sport





Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano