Odrastao bez oca pa putem Youtubea postao 'zamjenski otac' hiljadama djece
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Rob Kennedy je odrastao bez očinske figure pošto je njegov otac ostavio njega i ostatak porodice jer, kako je naveo, nije bio spreman na odgovornost koju očinstvo donosi.

Tada je Rob imao svega 12 godina. Danas, Kennedy ima svoju porodicu, otac je dvoje djece. Ipak, ono što je proslavilo Kennedya nije teško djetinjstvo nego priča koja je uslijedila iz svega toga.

Naime, došao je na ideju da kreira Youtube kanal putem kojeg će djeci i tinejdžerima prikazivati koristan i praktičan sadržaj pomoću kojeg bi oni mogli usvojiti znanje za rješavanjem osnovnih problema.

Pobrinuo se da u videima na svom Youtube kanalu "Dad, how do I?" pokrije najrazličitija područja, koja bi inače očevi i majke učili svoju djecu. Od toga da je nepoznatoj djeci objasnio kako da pravilno zavežu kravatu za svoj prvi razgovor za posao, preko mijenjanja slavine do toga da im otkrije kako zamijeniti točak na svom automobilu.

How to change a tire.

How to change a tire. Disclaimer: Videos produced by "Dad, how do I?" are provided for informational, educational, & entertainment purposes only. Some of the...

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: