OGLASILA SE ELMA ZUKORLIĆ, PROGOVORILA O ŠOK SAZNANJU: Evo šta je rekla o pojavljivanju treće muftijine supruge
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Novinarka Belkisa Crnovršanin (31) tvrdi da je bila venčana sa muftijom po šerijatskim zakonima i traži svoja nasledna prava.

Nakon što se pojavila navodna treća supruga Muamera Zukorlića, Belkisa Crnovršanin, koja tvrdi da je bila venčana sa muftijom i sada traži deo nasledstva, oglasila se i Elma Elfić Zukorlić, njegova druga supruga.

Saopštenje Elme Elfić Zukorlić prenosimo u celosti:

"Muftija je bio veliki čovek, dobar musliman, ponosan Bošnjak, osećajan sin, pouzdan saradnik i poslovni partner, divan suprug i još divniji otac. Sve ostalo što se tiče njegove privatnosti, a koju je držao ispod nivoa vodostaja za decu i mene, tu ostaje uz svo poštovanje njegovih odluka.

Za života, u javnosti je ponosno demonstrirao gde se ko nalazio u njegovom životu, zato nemam potrebe nikome da se ni poslovno ni privatno dokazujem i ispunjavam emanete. Sve što je zahtevao ispunila sam za vreme njegovog života. Što se tiče novonastale situacije, ubeđena sam, ukoliko je istina, da je Muftija ispoštovao sve šerijatske principe i shodno tome treba donositi odluke.

Žao mi je što danas ne govorimo o doprinosu koji je on, i njegov tim, doprineo ovom regionu u prethodnim decenijama, već o njemu govorimo na način na koji nismo govorili za vreme njegovog života. Dragi moj Muftija, nadam se da ne čuješ i ne vidiš šta se događa nakon tvog preseljenja. Uživaj u dženetskim vrtovima!", napisala je ona.

Belkisa Crnovršanin je poznata novopazarska novinarka i 20 godina mlađa od njega, završila je studije na Zukorlićevom Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, a takođe je našla zaposlenje u njegovoj TV Sandžak i agenciji Sandžak pres. Navodno je dobila luksuzne automobile od muftije, pa se čak pominjao i "mercedes S 320" od 85.000 evra.

Zukorlićeva prva žena je Umeja sa kojom ima četvoro dece, a sa drugom Elmom Elfić Zukorlić, takođe, ima četvoro naslednika. 

 

 

(MONDO/Kurir)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano