OGLASILA SE SUPRUGA SRBINA PRETUČENOG U HRVATSKOJ ZBOG ZVEZDINOG GRBA: Ono što su mu radili u policiji je UŽASNO!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

- Dok je Saša iznosio detalje napada u policiji u sredu uveče, policajac ga je svako malo prekidao govoreći mu ‘to nije bitno, to nas ne zanima.

Saša Vukojević (30), hrvatski Srbin s austrijskim državljanstvom koji je brutalno pretučen u sredu oko 19 sati na letovanju u Baškoj Vodi, juče se s porodicom vratio kući u gradić nedaleko od Linca.

Priča Jutarnjeg lista o događaju s makarske rivijere odjeknula je i u susednim zemljama, a sa Sašom su, kako nam je potvrdila njegova supruga Manuela, kontaktirali i austrijski mediji zanimajući se za slučaj. Oni smatraju da je upravo medijski interes zaslužan što je policija slučaj shvatila iole ozbiljno.

 

Trojica napadača

- Dok je Saša iznosio detalje napada u policiji u sredu uveče, policajac ga je svako malo prekidao govoreći mu ‘to nije bitno, to nas ne zanima’. Nakon što je priča u petak objavljena u Jutarnjem listu, zvali su nas ponovno iz policije, ali su ih ovaj put zanimali upravo detalji. S obzirom da smo već biti na putu za Austriju, Sašu su ponovno ispitali preko telefona, a onda su ispitali i mene - potvrdila je Manuela, s kojom su se novinari čuli u trenutku kad su dolazili kući.

U policiji je istraga o slučaju još u toku te tragaju za trojicom napadača. Posao bi im trebalo da olakšaju snimci s videonadzora iz obližnje menjačnice koje su snimile mučni trenutak.

Cipelarenje

Podsetimo, Saša je preuzeo hranu iz fast fud restorana na rivi i nosio je prema supruzi koja je na plaži čuvala njihove dve devojčice. Na pola puta dobio je udarac u stražnji dio glave. U padu na tlo usledio je udarac nogom u glavu i cipelarenje. Trojac se dao u beg, a Saša je ostao ležati s razbijenom usnom, tri rasklimana zuba i modricama po telu.

Povod napada je nepoznat, napadači mu nisu rekli ni reč, a ni s kime nije ušao u sukob niti je imao nesuglasica pre toga. Upravo zato on i supruga su uvereni da je jedini razlog napada mogao biti tetovaža grba beogradskog kluba Crvena zvezda na njegovom ramenu i pravoslavnikrst na listu desne noge.

- Želimo samo da se čuje istina i da predmet ne završi u nekoj ladici. Saša je brutalno napadnut bez razloga. Oni koji su mu to bili spremni napraviti zbog tetovaže koja ne vređa nikoga, radiće to i dalje - kaže Sašina supruga Manuela.

Ona je rođena Ličanka, Hrvatica iz Čovića kraj Otočca, koja je Sašu upoznala u Austriji, gdje je posećivala oca na privremenom radu. Saša je rođen u Srpcu kraj Nove Gradiške, a u Austriji s porodicom živi od svoje 2. godine.

OGLASILA SE SUPRUGA SRBINA PRETUČENOG U HRVATSKOJ ZBOG ZVEZDINOG GRBA: Ono što su mu radili u policiji je UŽASNO!

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: