OGLASIO SE FILIP CAR: Prekinuo ćutanje i progovorio o prevari ali i MOĆNOJ POLITIČARKI - ovo je cela istina!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UI to smo dočekali!

Bivši zadrugar Filip Car je prekinuo ćutnju i oglasio se nakon pisanja medija da su Aleksandra Nikolić i on raskinuli. Osvanule su privatne fotografije sa jedne proslave, na kojima je uhvaćen sa jednom devojkom sa kojom je navodno prevario Aleks, a potom su isplivale i fotografije sa političarkom E.M. koju je Filip grlio na slici.

 

On tvrdi da su stvari drugačije nego što izgledaju.

- Ljudi imaju takve teorije da je to strašno! Na mom rođendanu su bili moja porodica i jako uzak krug mojih prijatelja i prijateljica ! Devojka sa kojom sam na slici je devojka mog prijatelja koji nas slikao! A cura s kojom su napisali da sam se ljubio na zatamnjenom famoznom snimku je moja školska prijateljica cura koja ima muza i dete… - priča Filip za "Blic" i dodaje:

- Vidim naslove Filip poslao Alex kući da bi ju varao! Ne radi se o prevari, dva dana pre rođendana je ona donela odluku o odlasku, a na dan rođendana mi saopštila! Raskid se desio radi skroz desete stvari ali shvatam da se ovo koristi i neka - zaključio je bivši zadrugar.

- Vidim da me mnogi spominjete svuda, pišete i tražite informacije. Da, istaina je, Filip i ja smo se razišli, a razlog našeg razilaska je to što ne možemo da nađemo zajednički jezik što se tiče naše budućnosti i ostaloga. Previše se razilazimo u stavovima koji dovode do ružnih situacija i ružnih reči. ja sam na putu za Beograd i ne odgovaram na poruke, shvatite da sada sve što želim je mir i da me ispoštujete u tome - napisala je Aleks.

 

Filip Car
Foto: instagram printscreen/samo_realno6
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: