OGLASIO SE TIKTOKER KOJI JE OPTUŽEN ZA NASILJE: Pravda je spora ali dostižna, a ja ću je strpljivo čekati!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UPoznati TikToker Marko Arsenijević, osuđen je u Osnovnom sudu u Staroj Pazovi zbog krivičnog dela nasilje u porodici, koje je vršio prema vanbračnoj partnerki Niki Ilčić.

Marko se oglasio na Instagramu i otkrio kako se on oseća i šta misli.

Marko Arsenijević

FOTO: PRINTSCREEN

- Čitam vaše komentare ispod moje poslednje objave, čitam vaše poruke koje mi šaljete danonoćno i želim da vam kažem da je svaki vaš komentar i vaša poruka stigla do mog srca. Ne možete ni da zamislite koliko mi je vaša podrška u ovoj situaciji bila svetlost koja je u meni vraćala nadu - započeo je Arsenijević i dodao:

- Preplavijen emocijama čitam svaki vaš komentar. Hvala vam što mi verujete, hvala vam što imam najjači komjuniti i što sam na svojim društvenim mrežama okupio najbolju publiku na svetu. U momentima kada sam mislio da sam sve izgubio da je ono što sam gradio godinama propalo zbog nečega što nikada nisam uradio, vi ste stali uz mene i odlučili da mi verujete. Vi ste moja druga porodica koja me nikada nije izdala i obećavam vam da ni ja vas nikada neću razočarati i izdati, a uskoro se vraćamo svakodnevnim klipovima kojima sam izmamio osmeh mnogima a to je i cilj društvenih mreža.

Arsa se zahvalio i kolegama na podršci kao i svojim prijateljima.

Marko Arsenijević

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

- Ne mogu a da se ne obratim mojim kolegama koje su mi pružile podršku. Hvala vam, hvala vam što ste razmislili i sačekali da čujete i moju stranu priče. I naravno, najveće hvala mojim prijateljima koji su se za moju pravdu lavovski borili dok sam ja bio sprečen da se borim, koji su sa mojom porodicom noćima prolazili pakao i bili im najveća podrška. Hvala vam što ste moji prijatelji! Pravda je spora ali dostižna, a ja ću strpljivo čekati svoju pravdu i dokazati da nasilje uz ime i prezime Marka Arsenijevića nikada neće moći da stoji! Ovo je ujedno i moje poslednje obraćanje vezano za ovu situaciju. Sve vas volim - napisao je Marko.

(Kurir.rs)
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: