ON JE NA LEGIJU PUCAO IZ ČISTE SPRDNJE, ULEMEK MU JE TAD BIO TELOHRANITELJ! Imao je imperiju, družio se sa FACAMA
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

ON JE NA LEGIJU PUCAO IZ ČISTE SPRDNJE, ULEMEK MU JE TAD BIO TELOHRANITELJ! Imao je imperiju, družio se sa FACAMA

Za vrlo kratko vreme izgradio je pravu imperiju.

Za vrlo kratko vreme izgradio je pravu imperiju, a bogatstvo mu se procenjivalo na 500 miliona dolara. Oni koji nisu verovali da je svojevremeno pucao u svog telohranitelja Legiju iz sprdnje, kako bi video da li je pancir dobar, ne znaju ko je bio Vladimir Vanja Bokan.

643065_crvene-beretke-milorad-ulemek-legija_ff.jpg?ver=1596617107foto: Printscreen

U Bokanovoj vili-kancelariji od dva miliona dolara u atinskom predgrađu Glifada, na njegovoj jahti, kao i u vili od 15 miliona dolara u atinskom predgrađu Vula, gde je živeo s porodicom i obezbeđenjem, ređali su se gosti kao što je Marko Milošević, Joca Amsterdam i Milorad Ulemek Legija i mnogi drugi. Atinska štampa pisala je da je Bokanova vila zapravo bila u vlasništvu Marka Miloševića, a da je Vladimir bio njegov čovek.

 

Pre nego što je otišao u Grčku osamdesetih je započeo posao sa cigaretama, a u Atini je upao u oči ogromnim novcem. Osnovao je dilersku firmu, posedovao je više aviona, brodove kojima je prevozio naftu i cigare.

Neposredno pre ubistva atinskoj televiziji dao je intervju i najavio da će otkriti imena ljudi koji su učestvovali u švercu za koji njega optužuju. Pričalo se da je počeo da preti da će sve da ispriča.

Ubijen je u sačekuši ispred svoje kuće u Grčkoj 8. oktobra 2000. u crnom mercedesu u trenutku kad je pokušavao da parkira automobil.

IZVOR: KURIR

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: